Du ska leda en resa mot framtiden

Vi ökar satsningen på vårt kontor i Stockholm och behöver någon som kan hålla i taktpinnen. Känner du dig mogen för att ta ett steg framåt i karriären? Är du auktoriserad redovisningskonsult med erfarenhet inom ledarskap och sälj? Bra. Då är det dig vi letar efter. Speciellt om du brinner för att få folk och organisationer att växa.

Kontorschef, Stockholm

För oss betyder närvaron allt. Den är avgörande för hur vi utvecklar våra kunder, men också hur vi är mot varandra. Som ny kontorschef för Resursgruppen Ekonomi & Revision i Stockholm kommer du att vara en viktig person — kulturellt liksom affärsmässigt. Resursgruppen är idag totalt 35 medarbetare på 5 orter och omsätter ca 25 miljoner. På Grev Turegatan i Stockholm hittar du vårt relativt nyetablerade kontor med 4 medarbetare. Målet är att växa till en medelstor aktör inom 3 år. Därför behövs du. 

Välkommen att skicka din ansökan till Emma Jönsson på mejl: emma.jonsson@resursgruppen.se. Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2017-06-01 men vår urvalsprocess sker löpande så vänta inte med din ansökan om du är intresserad. Har du frågor gällande rollen? Vilka som helst. Kontakta Bengt Andersson på tel 040 – 664 24 44 eller på bengt.andersson@resursgruppen.se

Vi som letar

Resursgruppen är en revisions- och ekonomibyrå som sedan startskottet ständigt låter sig utmanas av förändringen. Med likgiltigheten som fiende har vi ofta varit pionjärer inom utvecklingen av digitala redovisningstjänster. Idag kan vi erbjuda många smarta lösningar för hur man effektiviserar hela sitt ekonomiarbete. Men framförallt skapar vårt nära sätt att samarbeta förutsättningar för affärsrådgivning som gör skillnad.

Vi ser fram emot din ansökan!

RSM söker

RSM är idag världens sjätte största nätverk inom revision, skatt och rådgivning. Vi verkar för att skapa värde och underlätta våra kunders utveckling genom att säkerställa att rätt ekonomiska beslut fattas. Inom RSM globalt arbetar idag ca 38 500 medarbetare, fördelade på 120 länder. På RSM i Stockholm är vi idag 35 anställda, varav nio kvalificerade revisorer. Våra kontor ligger i fräscha lokaler på Västmannagatan i Stockholm samt nära Mörby centrum i Danderyd. Företagskulturen präglas av högt i tak och god stämning. Arbetsglädje och personliga relationer står alltid i centrum, medarbetarna trivs och gör saker tillsammans såväl under arbetstid som efter.

Vi förutsätter att våra kunder ställer höga krav på oss, och därför erbjuder vi våra medarbetare marknadens bästa utbildningar inom relevanta områden. Vi erbjuder också flexibla arbetstider och mycket goda möjligheter att vara med och påverka hur verksamheten ska utvecklas.

Vi söker nu erfarna revisorer som vill vara med oss på vår spännande resa.

 • Revisor – 3-7 års erfarenhet med mål att bli auktoriserad revisor och ta egna uppdrag.
 • Kvalificerad Revisor – Med egna uppdrag som vill fortsätta att utvecklas och brinner för yrket.

För att trivas i rollen är du en person som är bekväm med mycket eget ansvar och är självgående i ditt sätt att arbeta. Vidare är du analytisk till sättet och van att hitta lösningar på problem som kan dyka upp längs vägen. Då arbetet innebär såväl interna som externa kontakter är det viktigt att du är professionell i din framtoning och har en god kommunikativ förmåga. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och värdesätter en god stämning på kontoret.

Vi kallar till intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Johnny Svenander på telefon 070-721 82 77.

Ansökan skickas till Johnny Svenander, johnny.svenander@rsm.se

Läs mer om oss på vår hemsida: www.rsm.se

8082 Ekonomi rekryterar – Göteborg

8082 Ekonomi AB är en auktoriserad redovisningsbyrå i centrala Göteborg. Vi är idag fyra personer på byrån men behöver bli fler!

Vi utför kvalificerat redovisningsarbete för intressanta kunder i Göteborgsregionen.

Vi utmärker oss genom att hålla en hög servicegrad samt levererar hög kvalité till våra kunder. Vi är ett gött team där vi har roligt på arbetet och jobbar lagom mycket.

Vi är en unik redovisningsbyrå som drivs av två män i 35-års åldern och är inne i en expansiv fas. Vi får mycket spännande förfrågningar från nya kunder och behöver din hjälp för att fortsätta växa!

Vår avsikt är att anställa 1-2 personer årligen och bli en större byrå.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult arbetar du med kvalificerat redovisningsarbete. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken kund du arbetar med samt din initiala kompetens. Exempel är löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer, på kontoret eller ute hos våra kunder. Andra exempel är övrig kundrådgivning och administrativa interna kontorssysslor.

Vår målsättning med dig är att du skall ha eget kundansvar samt att du skall kunna leda och utveckla mer juniora medarbetare.

Vi söker

Dig som har goda och breda redovisningskunskaper. Du har god ekonomisk förståelse och hanterar löpande bokföring obehindrat. Du har också erfarenhet av att upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

Vi ser gärna att du idag arbetar som redovisningskonsult eller revisor och har några års erfarenhet av branschen.

Eftersom vi är en liten byrå på frammarsch är personligheten mycket viktig. För att passa in hos oss är du social, positiv och effektiv. Du förstår innebörden av konsultrollen och klarar att arbeta mot deadlines. Det är givetvis viktigt med kompetens och intresse inom redovisning, där noggrannhet och ansvarstagande kommer in.

Vi erbjuder

 • En viktig roll på ett expansivt företag
 • Ett konkurrenskraftigt anställningspaket i ett företag med unik kultur.
 • Möjlighet att utvecklas och få mycket ansvar.

Ansökan

Tjänsten beräknas starta i omgående och vi tar emot ansökningar och håller intervjuer löpande.

Vid frågor om tjänsten ring Erik Larsson på 0723-623557 alt. maila till info@8082.se

www.8082.se

 

Baker Tilly Stockholm

Vi söker kvalificerade revisorer och erfarna redovisningskonsulter med egna kunder.

Är Du glad och positiv och tänker nytt? Vill Du utvecklas tillsammans med en ny generation revisorer och redovisningskonsulter? Vill du bli partner hos oss?

Vi ger dig möjlighet att utöka din verksamhet tillsammans med oss. Vi sätter kunden i fokus genom ett personligt engagemang, tillgänglighet och proaktivitet. Som partner kommer du vara delaktig i att utveckla och driva vår byrå. Vi tror att våra kunder vill ha en revisor som brinner för företagande. En revisor som är trygg, enkel, positiv, ser möjligheter och pratar så att folk förstår.

Baker Tilly Stockholm är en annorlunda och roligare revisions- och redovisningsbyrå i en bransch under snabb förändring. Idag är vi ett 20-tal medarbetare som sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Vi expanderar löpande med nya medarbetare och kunder. Vår målsättning är att växa med 15% per år de närmaste fem åren. Vi är ett familjärt gäng som gillar att ha kul tillsammans och på jobbet!

Baker Tilly Stockholm ingår i nätverket Baker Tilly Sverige som har 550 medarbetare vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Vad som särskiljer oss är hur Baker Tilly Stockholm ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen inom Baker Tilly International. Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

Intresserad? Kontakta oss!

Mikael Jennel , tel. 08-787 62 00

Luntmakargatan 46

Box 1303

111 83 Stockholm

www.bakertilly.se

Dfind söker

I digitaliseringens tidevarv där större och större del av de finansiella processerna och den interna kontrollen hanteras automatiserat växer IT-revisionens betydelse för en värdeskapande och effektiv revision av hög kvalitet. Med IT-revision avser vi både revision av IT-kontroller och revision med hjälp av IT-verktyg, d v s dataanalyser. Vi utvecklar och utökar nu vår IT-revisionsverksamhet och knyter den närmare vår finansiella revision.

Lockas du av att driva utvecklingen framåt inom detta område kan vi till rätt kandidat erbjuda goda utvecklingsmöjligheter och utmaningar – skräddarsydda beroende på din bakgrund och din ambition. Rollen är placerad på vårt kontor på Vasagatan i centrala Stockholm.

Om rollen:
Vi söker flera personer med olika grad av erfarenhet – din bakgrund påverkar rollens innehåll. Kanske är ett teamansvar ditt nästa steg? Eller ett projektledaransvar för att driva utvecklingen framåt inom just det område du brinner för?

Arbetet som erfaren IT-revisor innebär huvudsakligen:

 • Planera, leda och utföra IT-revision
 • Identifiera IT-relaterade risker
 • Utvärdera och testa interna kontroller inom IT-området
 • Dataanalys med hjälp av olika verktyg, såväl externa som KPMG-utvecklade
 • Huvuddelen av din tid kommer du att lägga på IT-revision som en del av den externa revisionen, men det finns även möjlighet att utföra IT-revision inom ramen för internrevisionsuppdrag, tredjepartsrevision (ISAE 3402) och IT-konsultuppdrag.
 • Kontinuerlig processutveckling då vi har en vilja att fortsätta ligga i framkant inom vårt område

Vi söker dig med relevant akademisk examen och minst några års erfarenhet av IT-revision, alternativt annan IT-erfarenhet kombinerat med finansiell revision eller interna kontroller. Som person är du analytisk, strukturerad, proaktiv och målinriktad. Du har erfarenhet av att jobba mot deadlines och levererar med hög kvalitet. Vidare behärskar du såväl svenska som engelska i tal och skrift. Självklart uppskattar du en utåtriktad roll och de många kontaktytor som följer med en sådan.

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid personliga egenskaper. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helén Lissäng på 0725-35 82 02 alternativt helen.lissang@dfindfinance.se. Urval och intervjuer sker löpande så sänd oss gärna din ansökan så snart som möjligt.

Sök tjänsten här.

Om KPMG
KPMG arbetar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 174 000 rådgivare och specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1700 medarbetare på ett 50-tal orter. För mer information vänligen se www.kpmg.se

Ta nästa steg i karriären

Gazella rekryterar nu till tjänsten som revisor på ett internationellt revisionsbolag med världsledande klientföretag. Vi söker dig med goda kunskaper inom redovisning, revision (audit) eller assurance med viljan att ta nästa steg i karriären. Du kommer att få chansen att specialisera dig inom ett valt område och industri för att utvecklas till att bli en värdefull rådgivare till dina kunder. En specialisering kan göras inom finans, industri, retail eller tech. Din kompetensutveckling sker genom utbildning inom revision och rådgivning samtidigt som du praktiskt arbetar upp och fördjupar din specialistkunskap inom ditt specifika marknadsområde. I din roll som konsult kommer du att medverka till att analysera och dra slutsatser kring det som påverkar dina kunders affär och industri. Bolagets kultur är stödjande, professionell och personlig. Rekryteringen kommer att genomföras inom kort och vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

 • Skapa goda och förtroendefulla relationer till kunderna genom lyhördhet i konsultrollen
 • Samarbeta med erfarna kollegor i ekonomiska och branschspecifika frågor genom tillgång till ledande industriexpertis
 • Erbjuda dina kunder ett mervärde med insyn till best-practice och rådgivning för att hjälpa de att förvekliga sina visioner
 • Ansvara för att utföra konventionellt revisionsarbete och presentera slutsatserna för klientbolagets beslutsfattare

Erfarenhet

Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi och 3-7 års arbetserfarenhet inom revision. Du har en grundläggande förståelse för redovisningsprocessen med allt från löpande redovisning till bokslut och årsredovisningar. Du är van vid att arbeta i en konsultroll och är sannolikt auktoriserad revisor eller vill bli det på sikt. Om du har specifik erfarenhet eller intresse för ett marknadsområde är det meriterande men inget krav. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är analytisk, utåtriktad och samarbetar väl med andra. I din arbetsroll trivs du i en konsultativ tjänst med arbete i skiftande miljöer hos olika kundföretag. Du bygger framgångsrikt nya relationer och förstår vikten av att få med dig andra för att uppnå resultat.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/2135.

Ansvarig kontaktperson är Oscar Silberberg.

RÅDEK KB

Rådek är ett revisionsföretag med 70 medarbetare som finns i Nyköping, Flen, Katrineholm, Strängnäs samt Eskilstuna.

Vi har god tillväxt i vår kundstock och behöver nu fylla på med kvalificerade medarbetare. Hos oss har du möjlighet att påverka din egen arbetssituation med ersättningsnivåer och val av specialistinriktning, det ger dig möjlighet att få arbeta med det som just du är intresserad av.

Vi letar efter dig som tillsammans med övriga medarbetar vill vara med och utveckla vår verksamhet i framtiden.

Kontakta Johan Rudengren på jr@radek.se för mer information eller sök tjänsten direkt på vår webbplats.

Tel. 016 – 13 35 80

www.rådek.se