Roland Sigbladh

Srf konsulterna rekryterar ny vd

Srf konsulternas vd och förbundsdirektör Roland Sigbladh slutar efter sex år på posten. Han slutar på egen begäran och blir kvar i vd-rollen till dess att en ny är utsedd, enligt ett pressmeddelande. Där står även att han ”kommer att behålla sin roll som Förbundsdirektör fram till hösten 2023”

”Roland har under sin tid som vd och Förbundsdirektör för Srf konsulterna lett och genomfört många viktiga insatser och åtgärder. Styrelsen är mycket tacksam för det arbete Roland lagt ner och beklagar hans beslut att lämna vd-rollen, samtidigt som vi är tacksamma för att han blir kvar som förbundsdirektör ytterligare ett år säger styrelsens ordförande Frans Blom.

”Det känns bra att efter sex år i vd-rollen nu lämna över till någon annan som kan komma in med ny energi och nya ögon för att fortsätta utveckla verksamheten. Då förbundet har god medlemstillväxt, omfattande samverkan och påverkan samt en stabil ekonomisk grund finns det mycket bra förutsättningar att ytterligare stärka branschorganisationen samtidigt som jag avslutar min yrkeskarriär”, säger Roland Sigbladh.

En rekryteringsprocess för att hitta Sigbladhs ersättare kommer att inledas inom kort.