Rebecca Strand

Hon blir vd för Nya Ekonomikompetens

Rebecca Strand blir ny vd för Nya Ekonomikompetens, skriver den Karlstadbaserade byrån i ett kundbrev. Hon efterträder byråns grundare Stefan Ahlmark, som driver byrån tillsammans med sin fru Kristina Ahlmark.

Nya Ekonomikompetens etablerades 2017 och Rebecca Strand är en av de som arbetat längst i företaget, som omsatte drygt 7 Mkr år 2021.

”Jag har sedan min start på Nya Ekonomikompetens i början av 2019, arbetat i nära samarbeten med kunder. Det gör att jag har god insyn i både våra kunders behov och hur vårt tjänsteerbjudande svarar mot detta. I en vd-roll kan jag se att jag får direkt användning av detta och därigenom kan vidareutveckla vårt tjänsteerbjudande på bredare front”, säger Rebecca Strand.

Vid sidan av kontoret i Karlstad har byrån sedan den i höstas två medarbetare i Örebro. De sitter på kontorshotellet MyOffice bredvid Gustavsviksbadet.

”Kortsiktigt ser jag inte att vi ska ha några stora förändringar, utan jag leder teamet med mycket frihet under ansvar både i Karlstad såväl som i Örebro. I ett längre perspektiv, men med start redan 2023, kommer vi att bredda erbjudandet till våra medarbetare. Jag vill arbeta för långsiktiga relationer och göra denna resa tillsammans med kollegorna i Nya Ekonomikompetens”, säger Rebecca Strand.