Wint integrerar mot projekthanteringssystem

Vässar tjänsten gentemot konsultbolag.

Ulrika Ahl

Redovisningstjänsten Wint, baserad i Göteborg, inleder ett samarbete med projekthanteringssystemet QBIS. Genom en integration kan Wints kunder få en direktkoppling till QBIS projekthanteringsverktyg. Konsulttimmar som registreras i QBIS blir underlag för både lönehantering och fakturering i Wint. Data uppges kunna överföras helt sömlöst mellan de två systemen, som uppdateras i realtid.
”Vi tror att det finns mycket effektivisering kvar att göra för konsultbolagen, så att de ska kunna fokusera ännu mer på sin kärnverksamhet. Mycket av den administrationstid som läggs idag, handlar framförallt om ekonomi och projekthantering. Kan man då koppla ihop så att projekthantering och bokföring pratar med varandra, har man mycket tid att vinna”, säger Ulrika Ahl, Marknads-och försäljningschef på Wint, i ett pressmeddelande.
Integrationen uppges redan användas av flera kunder och rullas nu ut på bred front. Wints samarbete med QBIS kan ses som ett sätt att vässa erbjudandet mot konsultsektorn, där konkurrenter som PE Accounting växer snabbt.

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *