Vinnarbyrå på ny adress

”Stökiga Söder skapar en levande atmosfär.”

Nya lokalerna. Foto: Saldo Redovisning

Stockholmsbyrån Saldo Redovisning flyttar från Vasastan till Södermalm. Den växande byrån vill ha större lokaler.

”Vi har letat i över ett år efter en lokal som är Saldo. Vi vill ha en plats där vi är synliga och tillgängliga vilket är på gatuplan med mycket rörelse utanför våra fönster. Den kunde lika gärna ligga på en annan plats innanför tullarna, men Söder – som vi har bedrivit krog på tidigare – har alltid känts bra. Stökiga Söder skapar en levande atmosfär.” Det säger Mattias Segerbrand, delägare och kreativ ledare på byrån, till tidningen Balans.

Saldo Redovisning fick FAR:s pris Årets Framtidsbyrå 2017 och omsatte 10,5 Mkr under det senaste räkenskapsåret. Den relativt nya vd:n Matias Aphram är dessutom omslagspojke på senaste numret av Balans.

Redovisningsbyråns nya adress blir Folkungagatan 108, vid det livliga hörnet mot Renstiernas Gata. Lokalen har stora fönster ut mot gatan och enligt Mattias Segerbrand vill man på den nya adressen ”gå hela vägen med automatiseringen”.

”Kontoret kommer att byggas på hållbara grunder och återvunnet material och vara sparsmakat inrett med mörka färger, svart, grått och snygg belysning”, säger Mattias Segerbrand till Balans.

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se