Växer mest i Kronoberg

Tillväxtbyråer från Växjö, Kosta och Älmhult kartlagda.

Kafé de Luxe i Växjö

Snart är det återigen dags att Årets tillväxtbyrå i Kronobergs län. Den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökar snabbast sett till omsättning och vinst kammar hem priset. Nedan är några av finalisterna:

• Crowe Tönnervik, anrik revisionsbyrå med nästan 50 medarbetare i Växjö och Älmhult.
• Confido Redovisning, en redovisningsbyrå i Växjö, som ägs av Rolf Dahlberg som en gång i tiden startade Visma Spcs. Byrån växer snabbt under kontorschefen Åsa Lennartsson. Byrån har 14 medarbetare enligt webbplatsen.
• Persson & Thorin, redovisningsbyrå i Växjö. Grundad 1993 av Gun Lindsten och Karl Thorin efter att de båda lämnat en större byrå för att bedriva egen verksamhet. Byrån har totalt 13 verksamma redovisningskonsulter varav fyra är auktoriserade.
• Redovisningsbyrån Tranan. Byrå i Traryd grundad 1997 av redovisningskonsulterna Anette Björkheim och Marie Olofsson. Tranan består idag av sex konsulter.

Samtliga finalister Årets Tillväxtbyrå 2019, Kronobergs län

Confido Redovisning AB
Crowe Tönnervik Revision AB
Ekonomibyrån Uppvidinge AB
Joggen AB
Johnny Fohlins Redovisningsbyrå AB
Persson & Thorin AB
Redovisningsbyrån Tranan AB
Redovisningscenter i Kosta AB
Redovisningskonsult Klas Ogenhammar AB
Revisionsfirman Stefan Roubert & Co AB

Priset Årets tillväxtbyrå i Kronobergs län delas ut den 5 november på nätverksträffen CloudLunch som hålls på Kafé de Luxe i Växjö. Utmärkelsen går till den redovisnings- eller revisionsbyrå i varje län som under det senaste året ökat omsättning och vinst snabbast. Revisionsvärlden och 24SevenOffice är initiativtagarna bakom priset och CloudLunch. Läs mer om träffen och anmäl dig här.

Måns Edén

manseden@gmail.com