Västmanlands mesta snabbväxare 2021

Byråer från Arboga, Västerås, Sala och Köping till final.

Tio redovisnings- och revisionsbyråer är finalister till priset Årets tillväxtbyrå i Västmanland 2021. Den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökar snabbast – och tre år i följd – kammar hem priset.

Bland finalisterna märks ELT Ekonomikonsult i Västerås. Byrån drivs av Malin Bergman, har varit i final tidigare och har nu ökat till tre medarbetare, enligt webbplatsen.

Störst bland de nominerade byråerna är Eden & Co Redovisning. Även de har bas i Västerås och låg på 14 miljoner kronor i omsättning i fjol. Linda Droege är vd och byrån har idag hela 19 medarbetare enligt webbplsatsen.

Minst bland de nominerade är Silverstadens Ekonomi & Redovisning med kontor i Sala. Byrån drivs av Carina Söderqvist och har fyra medarbetare, enligt webbplatsen. Fyra anställda har även LR Redovisning & Revision i Arboga, med vd Peter Lövdin. I bolagets historik märks förvärvet av kundstocken från redovisningsbyrån Reventor. LR Redovisning & Revision i Arboga samverkar med LR-byrån i Mora.

Köpingsbaserade Ekonomitjänster Gattinger & Magnusson flyttade nyligen till nya lokaler på Västra Långgatan. Gattinger & Magnusson är finalister i Årets tillväxtbyrå för tredje gången.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2021, Västmanland

Eden & Co Redovisning AB

ELT Ekonomikonsult

Yw Revision AB

Silverstadens Ekonomi & Redovisning AB

Ekonomitjänster Gattinger & Magnusson AB

Klara Siffror AB

LR Redovisning & Revision Arboga AB

Ådemark Ekonomi i Västerås AB

Komredo AB

Aros Revision Västerås AB

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Finwire

[email protected]