Västerbottens topp tio mesta snabbväxare

Tillväxeliten möts på nätverkslunch i Umeå.

Hotel Mimer. Foto: Elite Hotels

Snart är det dags att kora Västerbottens mest snabbväxande byrå som samtidigt ökar vinst och soliditet. Vinnaren tillkännages på CloudLunch Umeå – en nätverksträff på Elite Hotel Mimer. Samtliga finalister har kartlagts och den 5 december går en av följande byråer hem med titeln Årets tillväxtbyrå 2018.

Akonti AB
Argos Revision AB
Baker Tilly Umeå AB
Bdo Norr AB
Canterium Ekonomikonsult AB
Ekonomipartner Umeå AB
Redera Consulting AB
Redovisningstjänst i Lycksele AB
Value & Friends AB
Vinstor AB

Nomineringarna är baserad på en undersökning gjord av kreditupplysningsföretaget UC. Många av finalisterna är stationerade i just Umeå. Baker Tilly Umeå är en av dem. De har 16 anställda och omsatte under förra året 12,8 Mkr.

Argos Revision AB är ytterligare en finalist som har sin verksamhet i Umeå. Med sina sju anställda nådde byråns omsättning nästan upp samma antal miljoner under 2017.

En byrå som sticker ut lite bland de mer etablerade är Akonti. På kort tid har byrån expanderat med verksamhet i Umeå, Skellefteå och Lycksele.

Ännu en snabbväxare är Redovisningstjänst i Lycksele, som även etablerat sig i Umeå och Vilhelmina. Totalt har byrån 19 anställda på de olika kontoren och gjorde en omsättning på 12,6 Mkr under 2017.

Läs mer om CloudLunch Umeå och anmäl dig här.

Linda Pappa

[email protected]