Value & Friends gör förvärv i Skellefteå

”Vi har känt varandra länge, så det här känns bara bra”.

Sandra Löf

Kombibyrån Value & Friends i Västerbotten växer vidare genom att förvärva Skellefteå-byrån Lica Redovisning som har åtta medarbeterare. Säljare är Arne Carlsson, Ida Lundmark och Sandra Löf. De och hela personalen ansluter till Value & Friends.

”Vi har känt varandra länge, så det här känns bara bra. När vi väl tagit beslutet att göra en ägarförändring var Value & Friends ett givet val. Det här ger våra kunder en större tillgång till kompetens inom exempelvis affärsrådgivning. Och det ger även oss möjligheter att utvecklas som rådgivare”, säger Sandra Löf, delägare på Lica, i en kommentar.

Stefan Enmark

Lica Redovisning omsatte det senaste offentliga räkenskapsåret drygt fyra miljoner kronor och blir nu en del av den betydligt större revisons- och redovisningsbyrån Value & Friends, som vuxit starkt de senaste två åren. Value & Friends består av ett 50-tal konsulter och finns idag i Skellefteå, Lycksele, Vindeln, Åsele och Umeå. Totalt räknar hela gruppen med en omsättning på över 50 000 000 kronor under 2021.

Planen är att slå ihop Value & Friends kontor i Skellefteå med Licas kontor i slutet av året. Stefan Enmark, vd på Value & Friends, gläds åt förvärvet.

”Det är en bra organisation med kompetenta medarbetare, vilket förstås gör oss ännu starkare inom redovisning”, säger Stefan Enmark.

 

Martin Hammarström

[email protected]