Välkommen till Revisionsvärlden Premium

Du som är trogen läsare har säkert märkt att vissa artiklar sedan några veckor är låsta. De är märkta Premium – en prenumerationstjänst som ger dig tillgång till vårt bästa material. Revisionsvärlden Premium ger vill ge dig koll på konkurrenterna och beslutsunderlag inför investeringar. Premium är för dig som tar branschen på allvar.

När du klickar på en premiumartikel första gången blir du bli ombedd att registrera dig. Du testar gratis en månad och förbinder dig inte till något. Först därefter väljer du om du vill bli prenumerant, se prislista. Om du jobbar på en litet större byrå väljer du byrå i en rullmeny i samband med inloggning. Tanken är att dessa ska teckna grupprenumerationer. Hittar du inte din byrå där anger du själv byrå/företag.

Du som registrerar dig får i de allra flesta fall två nyhetsbrev i veckan:

  • Revisionsvärlden Premium på tisdagar där vi framför allt lägger material kopplat till din affär – need to know.
  • Vanliga nyhetsbrevet som kommer på fredagar och går till en större grupp. Här hittar du artiklar om sådant som är kommunicerat med pressmeddelande eller som du lätt hittar i andra medier. Här finns även artiklar av karaktären nice to know.

Hoppas att det fungerar att registrera dig och läsa artiklarna. Om något krånglar eller om du har synpunkter – mejla mig direkt.

Martin Hammarström

Grundare och chefredaktör

 

Martin Hammarström

[email protected]