Tre byråer slåss om tillväxtpris i Kalmar

Snart är det dags att utse Årets tillväxtbyrå i Kalmar län. I år är kraven tuffare än någonsin. Tre år i följd av obruten omsättningstillväxt krävs, och endast tre byråer är uttagna som finalister.

Den första finalisten är Bokföringstjänst i Mönsterås, med revisorn och redovisningskonsulten Ann Petersson i spetsen. Byrån har kontor i Mönsterås och Högsby.

Kombibyrån Sporrong & Eriksson är nominerade, i år igen. Byrån firar 20 år i år, har 19 medarbetare på webbplatsen och drivs av Håkan Sporrong och Per Eriksson. Den tycks vara inriktad på ytterligare tillväxt, de söker just nu en revisor.

Bland finalisterna märks även Melcob Konsult AB, som är redovisningsdelen av den anonyma byrån Melcob, med Anderas Folke i spetsen. Byrån har vunnit priset 2019, se tidigare artikel.

Finalister Årets tillväxtbyrå i Kalmar län 2021

Bokföringstjänst i Mönsterås AB

Melcob Konsult AB

Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Martin Hammarström

[email protected]