Topp 10 tillväxtbyråer i Värmland

Här är hela listan.

Stadshotellet i Karlstad. Foto Elite.

För andra året i rad är det dags att utse vinnaren av Årets tillväxtbyrå i Värmlands län. Förra året var det redovisningsbyrån Admia som kammade hem priset. I år är det däremot en majoritet av nya finalister som tagit sig upp till topp 10. Här är några av dem:

• Baker Tilly Fryken AB har under 2018 omsatt närmare 6 Mkr. Byrån har kontor i Sunne och har sex anställda.

• Ekonomernas Hus i Sverige AB omsatte i fjol drygt 30 Mkr och har totalt 30 anställda. Huvudkontoret är beläget i Karlstad och 2013 öppnade de även kontor i Oslo.

• En finalist som känns igen från i fjol är redovisningsbyrån Stanza, med vd Yeo Dahlström. Hon kom till Stanza i fjol genom ett lokalt förvärv från den digitala redovisningstjänsten Wint i Göteborg, se tidigare artikel. Nu har Stanza 12 medarbetare enligt webbplatsen.

• Ytterligare en byrå som återigen knipit en nominering är LR Revision Karlstad AB. Under 2018 omsatte byrån närmare 17 Mkr. Idag är de 26 anställda och är verksamma i Karlstad, Säffle och Kristinehamn.

Samtliga finalister till Årets tillväxtbyrå i Värmland:

Baker Tilly Fryken AB
Baker Tilly Östra Värmland AB
Ekonomernas Hus i Sverige AB
Ekonomipartner i Wermland AB
Karev Värmland AB
LR Revision Karlstad AB
Redovisningsbyrån i Fryksdalen AB
Skatte- och Ekonomikonsult Roland Olsson
Stanza AB
Wekon Revision AB

Priset delas ut den 24 september på nätverksträffen CloudLunch på Elite Stadshotellet i Karlstad. Den redovisnings- eller revisionsbyrå i länet som under det senaste året har ökat mest i omsättning och vinst, enligt en undersökning från UC, vinner titeln Årets tillväxtbyrå. Revisionsvärlden och 24SevenOffice är Initiativtagarna bakom CloudLunch. Läs mer om träffen och anmäl dig här.

Läs även om fjolårets vinnare.

Linda Pappa

[email protected]