Tio snabbväxare i Örebro län

Snart är det dags att utse Årets tillväxtbyrå 2022 i Örebro län. Finalisterna är av alla storlekar och många av dem ligger i Örebro. Acarta Redovisning har redan tagit hem priset två gånger. Ska byråledarna Anna Kask och Angelica Gustafsson få ett tredje diplom att hänga på väggen?

Även fjolårsvinnaren Great Accounting, med vd Linus Eriksson, är finalist i år igen. Great Accounting grundades 2016 och drivs enligt den egna webbplatsen av ”ett gäng unga, drivna ekonomer”.

”Att jobba med kundnöjdhet är a och o. Då kommer allt annat på köpet”, sa han till Revisionsvärlden i fjol.

En byrå som är ny på tillväxtlistan är Ekotid, en Örebrobyrå med Magnus Löwdahl i spetsen. Ekotid har vuxit snabbt och har tio medarbetare listade på webbplatsen.

Dagboken, Great Accounting Sweden, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker och Stratega Redovisning hör till dem som återvänder som finalister.

Störst bland finalisterna är LR Revision i Örebro/Vingåker med kontorschefen Jens Forneng. Stratega ägs och drivs av den auktoriserade revisorn Carina Thapper, och har totalt fem medarbetare enligt hemsidan. I Nora finns Dagboken, som drivs av Karin Järnerot. Byrån har vuxit stadigt och har sju medarbetare enligt webbplatsen.

Årets tillväxtbyrå 2022 i Örebro län – finalisterna

Byrå

Ort

Omsättning, tkr

Acarta Redovisning AB

Örebro

6422

Cleverex Ekonomi & Redovisning AB

Örebro

2511

Dagboken AB

Nora

6590

Din Redovisningsbyrå i Kumla AB

Kumla

3539

Ekonoma Redovisningskonsult AB

Kumla

7906

Ekotid AB

Örebro

6355

Great Accounting Sweden AB

Örebro

4273

LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB

Örebro

26376

Närkes Redovisningsbyrå AB

Örebro

3525

Stratega Redovisning och Revision AB

Örebro

5151

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC. Priset delas ut i samband med en Byrålunch, läs mer här.

Anna Kask och Angelica Gustafsson när Acarta prisades 2019.

Martin Hammarström

[email protected]