Strängnäsbyrå växte snabbast i Södermanland

"Kunderna ska känna att det är lätt att komma i personlig kontakt med oss."

Anne Eriksson och Jonas Ekman

LR Revision & Redovisning i Strängnäs är Årets tillväxtbyrå 2019 i Södermanlands län. Priset tog emot av ägarna Jonas Ekman och Anne Eriksson, båda auktoriserade revisorer, på nätverksträffen CloudLunch i Eskilstuna härom veckan.

”Byrån startade 1998. Vi har vuxit stadigt de senaste åren och är idag sammanlagt 14 medarbetare. Efterfrågan ökar på både redovisning och revision”, säger Jonas Ekman.

Vilken typ av kunder har ni?

”Påfallade många verkar inom byggsektorn som är relativt stor i och kring Strängnäs. Våra kunder finns främst i Strängnäs med omnejd vilket vi är nöjda med då vi gärna vill ha en personlig kontakt med kunderna och att kunderna ska känna att det är lätt att komma i personlig kontakt med oss.”

I fjol ökade ni omsättningen med 7 procent och vinsten ökade samtidigt med 13 procent. Vill ni växa vidare?

“Vi har rekryterat två personer den senaste tiden varav en börjar i oktober. Utöver detta ser vi inget akut behov av nya medarbetare men om det dyker upp rätt person är vi inte främmande för att anställa.”

Kan det bli aktuellt med förvärv?

“Nej, vi ser helst att tillväxten sker genom nya kunder.”

Fotnot: Utmärkelsen Årets tillväxtbyrå baseras på en undersökning från kreditupplysningsföretag UC. Priset delas ut av Revisionsvärlden och programvaruföretaget 24SevenOffice på nätverksträffen CloudLunch som hålls över hela landet.

Martin Hammarström

[email protected]