Stockholmsbyråer i final för tillväxtpris

Tio redovisningsbyråer är finalister till priset Årets tillväxtbyrå i Stockholms län 2021. Den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökat omsättningen snabbast, och tre år i följd, kammar hem priset.

Bland finalisterna både små och relativt nystartade byråer, men även större koncerner. Ett välkänt bolag i branschen är View Ledger med Joseph Mogefors som vd. Bolaget är en del av den norska outsourcingkoncernen View Group och även det största av de nominerade bolagen med 36,8 miljoner i omsättning i fjol. För två år sedan tog expansionen i Sverige ordentlig fart, med köpet av Stockholmsbyrån MyController. Senare förvärvades K10 Redovisning i Kalmar. I dag finns bolaget stationerat på åtta orter i Norge och tre i Sverige. Byrån vann priset i fjol.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2021, Stockholms län

Citera Ekonomi AB
Damando Norr AB
Ekonomianalys Kl AB
First Ledger AB
Goodwill Redovisning & Rådgivning AB

Mattias Isberg Ekonomi AB

Passion For Payroll Stockholm AB
Leansa AB
Trimero Accounting AB
View Ledger AB

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Martin Hammarström

[email protected]