Stockholmsbyrå expanderar till Växjö

Carl-Magnus Falk. Foto: Urban Gyllström

Kombibyrån Falköga i Stockholm öppnar ett kontor Växjö. Kontoret kommer att vara inriktat på redovisning och grundaren Carl-Magnus Falk säger till Revisionsvärlden att det blir ett kombinerat lokalt kontor för Falköga och programvaruföretaget Agoy. Agoy är ett bokslutsprogram som utvecklats på Falköga och som nyligen fick in Växjö-baserade Fortnox som storägare, se tidigare artikel.
Agoy ska nu bli en modul för bokslut i Fortnox ekonomisystem.

”Agoy har redan haft närvaro i Växjö genom att flera medarbetare bor där. Dessutom finns vår storägare Fortnox i staden. Det är ett naturligt steg att även Agoy, ihop med Falköga, skaffar ett fast kontor där”, säger Carl-Magnus Falk som är grundare av Agoy och vd för Falköga revision, redovisning och företagsrådgivning.

Han ser ett tätt samarbete mellan redovisningskonsulter och kodare som nyckeln till Agoys framgång.

”De senaste åren har Falköga tillfälligt varit tvungna att dra ned på verksamheten, eftersom jag har haft fokus på att utveckla Agoy. Nu när situationen förändrats, bland annat tack vare Fortnox investering i Agoy, kommer jag att kunna lägga mer av min tid på Falköga igen – även om min huvuduppgift kommer fortsätta vara Agoy”, säger Carl-Magnus Falk.

Martin Hammarström

[email protected]