Se fram emot hösten och CAMP.CLOUD

Deltagare på CAMP.CLOUDs systerevent CloudLunch i Kalmar i fjol

Efter en vår som för många byråer varit den mest stressande och omtumlande i mannaminne kan landets revisorer och redovisningskonsulter snart se fram emot några veckors välbehövlig semester. Men innan du sätter igång autosvar om semester i din e-post ska du inte missa att anmäla dig till CAMP.CLOUD, kanske årets viktigaste digitala event som arrangeras av affärssystemet 24SevenOffice tillsammans med Revisionsvärlden.

Det blir en välmatad dryg timme som den 27 augusti livesänds från en studio i Stockholm. Bland deltagarna märks FAR:s generalsekreterare, Karin Apelman och Lali Börjesson, nyutnämnd branschansvarig för redovisning på Srf konsulterna. Andra välkända namn är redovisningsbyrån Klarapappers vd Magnus Ramfelt och Stefan Krook, entreprenör och tidigare vd för den digitala brevlådan Kivra.

En fråga vi kommer att diskutera på eventet är vilken roll svenska redovisnings- och revisionsbyråer spelade för svenska småföretag under coronakrisen i våras. Krisen har beskrivits som en historisk möjlighet för branschen att visa framfötterna som rådgivare. Hur förvaltades chansen? Och hur går byråerna vidare med rådgivningen i höst?

I kristider är likviditeten viktig för kunderna och molnbaserad redovisning i realtid kanske viktigare än någonsin. 24SevenOffices vd Ståle Risa kommer att dela med sig av det senaste från teknik- och automatiseringsfronten.

Jag ser redan fram emot eventet. Anmäl dig idag via länken.

Martin Hammarström

Chefredaktör

Martin Hammarström

[email protected]