BDO vinner utmärkelse för employer branding-insatser

Anna Öberg

Varje år prisar Universum employer branding-arbete på individ- och organisationsnivå. De som får utmärkelsen belönas för att de ”tänker nytt och vågar visa vägen för ett lyckat employer branding-arbete som ska attrahera framtidens medarbetare”.

2020 års utmärkelse, Årets Employer Branding företag i kategorin ekonomi, går till revisionsbyrån BDO meddelar Universum på LinkedIn. Motiveringen lyfter att BDO ”med stor vilja och ambition arbetat med frågorna kring attraktionen som arbetsgivare”. Att revisionsbyrån varit tidigt ute med dessa frågor samt att man har både en bredd och ett djup i sin kommunikation om allas möjligheter inom företaget. Vidare tar juryn fasta på att BDO är ett stort företag som agerar lokalt och att revisionsbyrån är en arbetsgivare som ”kan inspirera många andra.”

”Jag är så glad och väldigt stolt över mina kollegor på BDO som gjort det möjligt att vi på BDO Sverige för första gången i år har blivit utsett till Årets Employer Branding Företag inom Ekonomi av Universum!” säger Anna Öberg, HR Business Specialist Employer Branding & Recruiter, BDO Sverige, på Linkedin.

 

 

Mari Louise Paulson

mari-louise@revisionsvarlden.se