Revideco öppnar nytt kontor i Sundsvall

Fjolårets framtidsbyrå expanderar.

Fredrik Pålsson

Revideco, som i fjol utsågs till Årets Framtidsbyrå av FAR, expanderar till Sundsvall när auktoriserade revisorn Fredrik Pålsson flyttar ”hem” efter 11 år på kontoret i Stockholm.

”Det ska bli spännande att etablera Revideco i min hemstad. Till en början kommer jag vara ensam på plats i Sundsvall och fortsatt jobba vidare med de flesta av mina befintliga kunder i Stockholm”, säger Fredrik Pålsson i en kommentar.

På sikt vill han etablera ett ”komplett kontor” med medarbetare inom både revision och rådgivning, men Pålsson vill även hitta ”långsiktiga samarbeten med redovisningsbyråer”.

Fredrik Pålsson är delägare sedan 2016 och specialiserad på bland annat koncernredovisning och skattefrågor för fåmansbolag.

”Vårt erbjudande matchar riktigt bra ihop med fristående redovisningsbyråer som ibland behöver en auktoriserad revisor att rådfråga eller någon som kan ta på sig de lite mer komplicerade redovisningsdelarna”, säger han.

Fredrik Pålsson räknar med att vara på plats i Sundsvall från slutet av mars. Revideco har 50 anställda och sedan tidigare kontor i Stockholm, Skellefteå och Göteborg.

Martin Hammarström

[email protected]