Wint söker revisor som tröttnat på debiteringskrav

Wint är bolaget som vill göra det enkelt att driva företag genom att förändra redovisningsbranschen i dess grundvalar. Vi tror på standardisering, brinner för effektivisering och älskar automatisering.

Vi är övertygade om att det bästa sättet att hjälpa Sveriges företagare är att befria dem från tidskrävande administration genom att automatisera den. Och nu behöver vi dig.

Vem är du?

Det du inte vet om K2 är inte värt att veta. Under dina minst 10 år som revisor har du samlat på dig erfarenheter som skulle göra dig till en ovärderlig kunskapskälla i Wints interna utbildningsprogram.

Du hänger med i utvecklingen av branschen och gillar kvalitetssäkring, bokföring och revision i teorin, men har tröttnat på förlegade rutiner, tidrapportering och debiteringskrav. Nu vill du ha kul på jobbet och bli en viktig kugge i vårt arbete med att forma framtidens bokföringstjänst.

Troligtvis har du många idéer om hur redovisning och rådgivning skulle kunna utvecklas och effektiviseras, men dina trötta kollegor är helt enkelt inte med på tåget ännu. Men det är vi.

Om rollen

I din nya roll på Wint får du en unik möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av en av landets ledande automatiserade bokföringstjänster.

Du blir kvalitetsansvarig för såväl våra interna redovisningsprocesser som för de automatiska funktioner vi utvecklar i vår tjänst. Dessutom får du sätta din egen pedagogiska prägel på Wints interna utbildningsprogram som du kommer att leda.

Även viss rådgivning och kundkontakt ingår i rollen, men några debiteringskrav eller tidrapportering blir det inte tal om.

Vad Wint kan erbjuda dig

Vi erbjuder en spännande roll med bra lön i ett företag på frammarsch. På Wint spelar alla medarbetare en viktig roll i utvecklingen av bolaget, och stela kostymer, förlegade hierarkier och gammalmodiga arbetsprocesser är lika främmande för oss som papper i pärmar.

Vårt Wintgäng är ett spännande lagbygge där alltifrån programmerare till ekonomer hänger ihop. Trots att vi gör olika saker i vardagen så har vi två starka saker gemensamt; vi älskar att jobba i team och vi älskar att driva förändring. Vi sitter i ett gammalt sekelskifteshus mitt i centrala Göteborg, där vi har två våningsplan med ca 50 Wintare.

När vi inte jobbar så gillar vi att träna, spela pingis och aw:a ihop. Göra saker tillsammans, helt enkelt. Vi är övertygade om att det här med att bygga relationer på jobbet är superviktigt, och försöker därför hitta på så mycket som möjligt tillsammans. Därför kan vi garantera att din nya roll hos oss kommer att innebära nästan lika mycket skratt som skatt.

Vill du veta mer?

Kolla in wint.se för att läsa mer om Wint och vår automatiserade tjänst eller surfa in på wintjobb.se för att söka tjänsten och lära känna dina nya kollegor.

Har du frågor? Hör av dig till vår HR Manager, Helena Alexandersson, på helena.alexandersson@wint.se eller 010-19 90 509 eller kontakta vår CEO, Daniel Johansson, på daniel.johansson@wint.se eller 010-19 90 571.

Fler platsannonser