Delägare och medarbetare till WeAudit. Framtidens revisionsbyrå!

WeAudit förändrar sättet vi revisorer jobbar på. Du kommer kunna revidera i hängmattan och skaffa nya kunder medan du sover. Väx med oss på ett av våra etablerade orter eller starta igång WeAudit på en ny plats.

Om dig?

Hur långt du nått i din karriär som revisor spelar mindre roll. Det som är betydelsefullt är din vilja att jobba smart. Du söker ett arbetsliv som är så roligt, effektivt och enkelt som möjligt. Du vill leverera revision på ett genomtänkt och enkelt sätt där priset till kunden är lika sjysst som din arbetsdag.

Kanske har du redan flera idéer om modern, digital revision. Men dom andra på din byrå fattar inte, vill inte eller orkar inte.

We erbjuder dig:

Du får möjlighet att utvecklas till en modern revisor, samtidigt som du får en unik chans att vara med och bygga landets bästa revisionsbyrå. Du kommer få jobba med våra skräddarsydda program och mallar som du är med och förbättrar.

Alla våra anställda kan bli delägare. Även medarbetare som inte ännu blivit auktoriserade. Och vi räknar med att du kommer vilja bli partner hos oss. Då blir du del av en glad grupp, samtidigt som du äger en del i våra egenbyggda system som vi tror kommer skapa stora värden för oss ägare.

We are, We believe, We do:

Vi är på väg ut ur startblocken och har framtiden för oss och vågar satsa på något nytt. Vårt namn bygger på “We”, och detta är stommen i hur vi beter oss. Vi samarbetar med kunderna, vi delar på arbetet, på motgångar och framförallt, glädje! Inkluderande och jämlikhet är väldigt viktigt för oss. Vi strävar efter balans i livet och jobbar för att jämna ut arbetstimmarna över året och att hitta flexibla arbetssätt när du behöver det.

Öppna positioner för auktoriserade revisorer

Kanske har du ett gäng egna kunder men sitter på långsam trög byrå utan egna idéer om framtidens revision. Som kanske till och med fortfarande jobbar med fax.

Vi söker fler påskrivande revisorer i Stockholm, Göteborg och Karlstad som bidrar med härlig energi och fler nya spännande kunduppdrag. Det kommer även finnas flera möjligheter att få utvecklas genom att anta någon av våra viktiga interna roller. Kanske är du till och med vår nästa VD…

Öppna positioner för revisorsmedarbetare

Du kanske hunnit börja jobba några år men funderar på om du hamnat rätt? Vi söker just nu medarbetare med ca 2-3 års erfarenhet av revision till vårt Stockholmskontor. Med start i höst. Läs mer på vår hemsida. Vi planerar också att anställa personer med motsvarande erfarenhet i Göteborg och Karlstad med start i början av 2021.

Har du idag en etablerad kontorsverksamhet?

Vi vill också etablera oss på fler orter. Om du har en verksamhet i till exempel Skåne, Linköping/Norrköping, Örebro, Umeå… Hör av dig!

Söker du ett äventyr?

Tveka inte att ta en första kontakt med vår VD Henrik Ahnkron, på tele +46 10-410 29 48 eller henrik.ahnkron@weaudit.se. Håll dig gärna uppdaterad på vår sida eller LinkedIn.