Vill du utveckla Svalners värderingstjänster?

Manager/Senior Manager till Stockholmskontoret.

Arbetar du med värdering och finansiell modellering? Vill du ta nästa kliv i din karriär? Vårt team inom Transaction Services söker en kollega som vill bli en del av vår spännande satsning!

Vårt Transaction Services team har omfattande erfarenhet av komplexa transaktioner och erbjuder expertrådgivning till private equity-fonder, fastighetsbolag och andra förvärvsintensiva bolag. Sedan starten för snart två år sedan har vi sett en kraftigt ökad efterfrågan på värderingstjänster, främst i samband med omstruktureringar och incitamentsprogram. För att ytterligare accelerera tillväxten söker vi nu en ny kollega som vill ansvara för vår satsning på värderingsrelaterade tjänster.

På Svalner arbetar du tillsammans med flera av Sveriges främsta transaktions- och skatterådgivare vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling, avseende såväl spetskompetens som bredd, i en affärsmässig och driven organisation.

Om rollen

I denna roll förväntas du tillsammans med våra ansvariga delägare in Transaction Services driva satsningen på värderingrelaterade tjänster. Genom att rollen är ny finns ett stort utrymme att själv utforma och sätta sin egen prägel på utvecklingen av våra tjänster och arbetssätt. För rätt person finns mycket goda utvecklings- och framtidsutsikter inom Transaction Services och Svalner.

Kvalifikationer

Du förväntas ha minst sex års relevant erfarenhet värderingsrelaterad rådgivning från Big 4 eller motsvarande.

För att lyckas i denna roll på Svalner är det av stor vikt att du brinner för att leverera på högsta nivå med frihet under ansvar, axlar den kommersiella aspekten av konsultrollen och uppskattar värdeskapande rådgivning. Att du är lösningsorienterad, förtroendeingivande, prestigelös och kommunikativ person med fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med såväl klienter som kollegor är centralt. Affärsmässighet och förmåga att förstå våra klienters behov är avgörande egenskaper.

Vi ser framför oss att du är en positiv och samarbetsvillig person som vill vara en del av en väl sammanhållen grupp. Vidare är du en driven och initiativtagande person som vill vara delaktig i att lyfta verksamhet inom Transaction Services till en ytterligare ny nivå.

För frågor om tjänsten kontakta:

John Hovsenius, Partner, eller Emelie Malmgren, HR.

John Hovsenius
[email protected]

Emelie Malmgren
[email protected]

Sök tjänsten här.

Svalner är Sveriges ledande och Nordens första oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning. Med specialistkompetens och ett unikt fokus kan vi erbjuda knivskarp expertis inom skatterådgivning, finansiellrådgivning och redovisning. Genom att vara en del av det internationella nätverket WTS Global kan vi erbjuda rådgivning i över 100 länder. Idag är Svalner över 90 medarbetare och befinner sig i en kraftig tillväxtfas. Med rätt inställning och engagemang ser vi inga gränser för dina karriärmöjligheter hos oss på Svalner.

Fler platsannonser