Vill du leda Deskjockeys revisionsverksamhet?

Vi söker dig som vill vara med om att utveckla vår redan fina revisionsverksamhet från 11 miljoner i årsomsättning till i första hand 25 miljoner. Du har idag egna uppdrag är driven, social och gillar försäljning och ser dig inte själv som en traditionell revisor, Du tycker om att göra affärer och är i grunden en entreprenör.

För att passa in i vårt team som idag består av fem auktoriserade och tre assistenter så måste du vara en lagspelare som kommunicerar med alla på ett begripligt sätt och har excellenta egenskaper och intresse att bli ledare och coach. Precis som oss andra tvekar du aldrig att ”köra ner händerna i skiten” och jobba hårt för att nå tuffa mål och hög kundnöjdhet.

Vi tror att du sannolikt jobbar på en mindre eller en mellanstor byrå, eller till och med på en av de stora, men du lider idag av att du inte får vara delaktig och göra förändringar på det sätt som du vill. Eller så kanske du märker att vägen till ett fruktsamt delägarskap tar för lång tid och ger för lite med tanke på den dragningskraft du har på nya klientuppdrag.

Vår höga nivå av automationer och effektiva arbetsprocesser med bland annat Visma Descartes som revisionsprogram, skapar en innovativ och utvecklande arbetsplats. Vi håller en hög nivå på vår revisionsenhet där vi har kapacitet och kunskap att granska riktigt stora uppdrag. Vi har en av FAR godkänd process för intern kvalitetskontroll. Vi tycker helt enkelt att vi är för bra för att inte växa och därmed kunna bistå ännu fler bolag med vår kunskap och erfarenhet.

Med höga ambitioner följer förstås krav och förväntningar men i gengäld möjlighet till en god ersättning och givetvis delägarskap. Deskjockey-koncernens mål är höga och djärva och full utveckling sker även inom andra affärsområden. Ring eller mejla så berättar jag mer vilka planer och mål vi har för Deskjockeys fram till 2025.

Vi har redan etablerat ett känt varumärke inom branschen men stannar inte här utan har ambitioner och förutsättningar att bli en toppaktör med starkt tillväxt.

Tjänsten

Din uppgift är att driva enheten framåt och tillföra mer uppdrag samt i samråd med styrelsen lösa vardagliga problem som kan fördelas er emellan. Därutöver är det koncernledningen som du ska rapportera till, när det gäller verksamhetsutveckling och affärsmål.

Arbetar du idag med egna assistenter på dina uppdrag som också kan lockas av Deskjockeys så är det självklart att vi pratar med dem också. Du kommer att ansvara för rekryteringar med koncernledningen som bollplank. Vårt första gemensamma mål är att du ska känna dig
hemma och driva Deskjockeys Revision med samma entusiasm och energi som om du skulle driva ett eget företag. Är du rätt person så kan erbjuda attraktiva bonusar och delägarskap.

Vi hörs!

Peter Rexhammar, tel. 070 570 68 34

peter@deskjockeys.se

Fakta Deskjockeys

8 revisorer, 20 konsulter inom HR, Lön, Skatt, Redovisning och automationer. Kontor i Stockholm (DN Huset), Helsingfors och Avesta. Omsättning 2019, 25 Mkr, 2020 – 28 Mkr och 2021 37 Mkr. Av FAR utsedd som ”Årets Framtidsbyrå” 2014. Läs mer på vår webbplats.

Fler platsannonser