Vill du bli delägare?

Har du funderat på om du verkligen är på rätt byrå?

Finns det saker som du tycker kan göras bättre eller behöver du en nytändning? Vi växer och söker därför kundansvariga revisorer som vill vara med och bygga branschens modernaste revisionsbyrå som delägare.

På WeAudit kan vi erbjuda dig:
• En spännande entreprenörsresa
• Branschens kanske bästa personalförmåner
• Delägarskap
• Balans i livet – livet är mer än bara jobb
• Grymt trevliga kollegor

Kanske har du redan egna idéer om modern, digital revision som du skulle vilja utveckla. Eller så vill du få chans att fokusera på att leverera stort värde till dina och dina kollegors kunder. Du söker ett arbetsliv som är så roligt, effektivt och smart som möjligt. Du vill leverera
revision på ett genomtänkt och smidigt sätt, där priset till kunden är lika schysst som din arbetsdag.

We are, We believe, We do

Vårt namn bygger på “We”. Vi samarbetar med kunderna, vi delar på arbetet, på utmaningar och framförallt
på glädjen! Vi tror på en värdeskapande revision som ger en härlig tillvaro för dig och en värdefull hjälp till våra kunder. Därför utvecklar vi egna affärsmodeller, arbetssätt, program, mallar och smarta checklistor.

Är du nyfiken på att veta mer? Klart att du är!

Vi söker fler påskrivande revisorer till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Eskilstuna som bidrar med en härlig energi och nya spännande kunduppdrag.
Men vi vill också etablera oss på nya orter. Tveka inte att ta en första kontakt med vår VD Henrik Ahnkron, 010-410 29 48 eller [email protected]

Fler platsannonser