Vill du arbeta med hållbart företagande och revision?

Vi växer och söker därför revisorer och revisorsassistenter som vill vara med på vår resa tillsammans med våra fantastiska klienter.

Lundin Revisionsbyrå är en fullservicebyrå som vänder sig till mindre och medelstora företag som söker ett personligt engagemang och snabb service för revision, redovisning och rådgivningstjänster.  I våra ljusa lokaler på Vasagatan i Göteborg arbetar vi som ett lag. Med gemensamt ansvar och genuint engagemang för uppdragen kan vi kontinuerligt leverera hög kvalitet till våra kunder.

Vi tror på långsiktigt hållbart företagande och tillsammans med våra kunder skapar vi tillit och positiv tillväxt för såväl våra kunder som för samhället. För att underlätta för våra kunder att verka utomlands och våra utländska kunder att med hjälp av oss hantera sin verksamhet i Sverige är vi anslutna till Nexia International, ett internationellt nätverk för oberoende byråer etablerade över hela världen.

Är du revisorsassistent med siktet inställt på att bli auktoriserad revisor? Eller auktoriserad/godkänd revisor och intresserad av att ansluta dig till vårt förmånliga partnerprogram?

Varmt välkommen att höra av dig till Henrik Lundin, e-post henrik.lundin@lundin.se

Läs mer på vår webbplats www.revision.lundin.se