Två redovisningskonsulter till Stockholm

Kreativgruppen fortsätter att växa och söker två erfarna redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Stockholm. Som redovisningskonsult kommer du att arbeta med alla delar som ingår i redovisning. Du kommer även att ha en rådgivande funktion och vara delaktig i utvecklingen av vårt företag.

Kreativgruppen erbjuder smarta ekonomiska lösningar för alla typer av ägarledda företag. Vi har kontor i Stockholm, Sigtuna, Falun och Luleå. Våra kunder som finns inom många spännande branscher har ett stort förtroende för oss och våra tjänster. Så långt det är möjligt satsar vi på att digitalisera våra flöden och utveckla våra tjänster.

Dina arbetsuppgifter

–    Löpande redovisning, avstämningar.

–    Kundansvar för flera kunder.

–    Upprättande och kvalitetssäkring av bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

–    Processer och ekonomistyrning.

–    Rådgivning kunder.

Din profil

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning, lägst gymnasieekonom med inriktning redovisning, eftergymnasial utbildning med inriktning redovisning, högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande utbildning via arbetsgivare.

Som person är du driven och älskar att ta ansvar. Du ser möjligheter snarare än hinder och trivs med att bygga goda relationer med både kunder och kollegor. Du har flera års erfarenhet av byråarbete inom redovisning och är självgående i dina uppdrag.

Kreativgruppen som arbetsplats

Våra kunder som finns inom många spännande branscher har ett stort förtroende för oss. Det är familjär stämning där alla är delaktiga, det är högt i tak och vi hjälper varandra när det behövs. Som anställd finns även möjlighet att påverka vilka kunder du jobbar med och du kan specialisera dig inom något område som du tycker är extra intressant.

Läget centralt i Stockholm, nära Hötorget, gör att det är smidigt att pendla från alla delar av Stockholm.

Arbetstiden är vardagar kl 08-17 med möjlighet till flextid. Det finns också möjlighet att tillfälligt sitta på något av våra övriga kontor i landet. Självklart erbjuder vi friskvård och regelbundet gör vi gemensamma aktiviteter vid sidan om jobbet.

Kom gärna förbi oss på Holländargatan 10 så berättar vi mer.

Ansökan med mera

Din ansökan vill vi ha senast 18 februari. Ansökan görs via det digitala formulär som du hittar på www.kreativgruppen.se/karriär. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Har du frågor, välkommen att kontakta vår verksamhetschef i Stockholm, Monica Odén, 08-51 00 69 02.