Sonora Revision söker erfarna revisorer och revisorsassistenter

Sonora Revision växer och söker nu efter erfarna revisorer som vill bli delägare samt revisorsassistenter.

Erfarna revisorer
Arbetar du idag på en byrå och känner att den personliga utvecklingen stannat? Kanske du har egna klienter och arbetar på en byrå som inte värdesätter dig och dina klienter? På Sonora Revision ges stora möjligheter till personlig utveckling och framtida delägarskap. Då några av våra påskrivande revisorer börjar bli till åren finns det goda möjligheter till övertagande av klienter inom en snar framtid. Du kommer arbeta i en öppen och trivsam miljö där det aldrig är långt till skratt. Vi är en prestigelös organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och som värdesätter arbetsglädje och personliga relationer. För rätt person kan vi erbjuda antingen delägarskap, anställning eller annan form av samarbete.


För mer information kontakta:
Johan Engdal, 073 682 04 21 / [email protected]
Michael Christensson, 073 682 04 03 / [email protected]

Revisorsassistenter
Vi söker nya revisorer och revisorassistenter, både civilekonomer och gymnasieekonomer. Vi erbjuder våra anställda en utvecklande arbetsmiljö och satsar stora resurser på utbildning och vidareutveckling av vår personal. Nya medarbetare får en allsidig praktik och en väl anpassad teoretisk utbildning. Medarbetare som har som mål att bli auktoriserad erbjuds givetvis specialutbildning med sikte på auktorisation.

Vi fäster naturligtvis också stor vikt vid att även de erfarna medarbetarnas kunskaper vidareutvecklas. Vi lever i en föränderlig värld och det ställs hela tiden nya krav på revisorernas sätt att utöva sitt yrke.

Kunniga kollegor, spännande och utmanande kunduppdrag samt stora möjligheter till vidareutveckling gör att du har allt att vinna på att satsa på en karriär hos oss.

Vi arbetar i en platt organisation med korta beslutsvägar och i en positiv miljö vilket skapar stora möjligheter för dig som person. För oss är det viktigt att du har social kompetens, är ansvarstagande och har god analytisk förmåga.

Läs mer om Sonora Revision här: www.sonora.se