Senior redovisningskonsult, Linköping

Vår affär inom Ekonomiservice och redovisning växer och vi söker nu en erfaren och driven redovisningskonsult till vårt kontor i Linköping.

Som redovisningskonsult ansvarar du för kunder och uppdrag och har en viktig roll i arbetet att bidra till vår fortsatta tillväxt. Du arbetar självständigt eller i team med bokslut, årsredovisningar och deklarationer med fokus på rådgivning kring såväl företagets som företagarens ekonomi. I uppdragen förväntas du agera proaktivt och utveckla kundrelationen genom att vara lyhörd för kundens behov och ge råd, stöd och förslag på lösningar som kunden efterfrågar. Vi erbjuder ett arbete med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter inom redovisning och affärsrådgivning i en miljö där entreprenörskap står i centrum.

Din profil
Rätt person för rollen har goda kunskaper inom redovisning i kombination med starkt intresse för affärer. Du har relevant utbildning med inriktning redovisning och minst 5 års arbetserfarenhet från konsultativ och rådgivande redovisningskonsultroll. Du är öppen för att arbeta med olika affärssystem och digitaliserade lösningar.

För att lyckas i rollen tror vi att du är

  • Affärsmässig, kundfokuserad och lyhörd
  • Drivande och initiativtagande
  • Mycket god kommunikatör och relationsbyggare

Vi vill komma i kontakt både med dig som har lång erfarenhet från liknande roll men också dig som vill ta nästa steg i karriären och har tidigare erfarenhet, potential och vilja att ta denna typ av roll.

Vårt erbjudande
Hos oss får du jobba med dynamiska entreprenörsföretag och vara med i deras verksamhet och på deras tillväxtresa. Vår organisation är platt med korta beslutsvägar vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö med utmanande arbetsuppgifter och stora möjligheter för professionell utveckling.

Vill du arbeta tillsammans med branschens nöjdaste medarbetare? Fyra år i rad har vi på Grant Thornton blivit branschbäst i undersökningen ”Sveriges bästa arbetsgivare”.

Välkommen med din ansökan här!

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Fler platsannonser

Group Financial Controller, Stockholm

Till investeringsbolaget Ratos söker vi nu en Group Financial Controller. Som en del av koncernredovisningsgruppen kommer du att arbeta med inrapportering från dotterbolag, analys, konsolidering, bokslutsarbete samt internrapportering.

Auktoriserad redovisningsekonom till SaveTime Ekonomikonsult

Stockholm, Södermalm Till vår kund SaveTime Ekonomikonsult söker vi en auktoriserad redovisningsekonom. Trivs du i ett företag med nära och korta beslutsvägar, lagom mycket administration och gott om utrymme att synas och göra skillnad?

Group Accountant till Scandic Hotels, Stockholm

Nu söker vi dig som vill arbeta som Group Accountant på en av Nordens ledande hotellkedjor, Scandic Hotels.

Group Reporting Accountant, Stockholm

Vi söker dig som har akademisk examen i företagsekonomi och ca fem års arbetslivserfarenhet från liknande roller eller som kvalificerad redovisningsekonom i större internationella bolag, alternativt som revisor från någon av de större revisionsbyråerna.

Nobina söker redovisningsekonom till Service Center Ekonomi, Stockholm

Vi söker en nyfiken och engagerad redovisningsekonom till vårt Service Center Ekonomi, SCE. Nobina är börsnoterat och har verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Revisorer, Uppsala

Vi behöver förstärka vår organisation inom revision i Uppsala med nya kollegor och vill komma i kontakt med dig som har 2-7 års arbetserfarenhet inom revision och vill fortsätta utvecklas inom området.

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom, Stockholm

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom till huvudkontoret i Stockholm.  Du kommer att arbeta med konsolideringsfrågor, koncernredovisning och finansiell rapportering. AB Sagax är ett snabbt växande fastighetsbolag som är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Senior Internal Auditor – Financial Services to Scania, Södertälje

Scania is expanding its Group Internal Audit function due to the steady growth of the company. Currently we are looking for several skilled Senior Internal Auditors to ramp-up our new Financial Services audit department (ZAB).

Enhetschef inom finansiell revision

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av finansiell revision och med ledarerfarenhet från arbete som auktoriserad eller ansvarig revisor.