Senior Rådgivare till LRF Konsult i Hudiksvall

Är du en social och framåt ekonom som trivs med att ge småföretagare rådgivning? Till kontoret i Hudiksvall söker vi nu en Senior Rådgivare.

LRF Konsult är inne i en spännande utvecklingsfas med målsättning att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. Vi levererar rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher. Du erbjudes en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. 

Vi är på en spännande utvecklingsresa och söker dig som vill växa med oss! På LRF Konsult är det viktigt att vi alltid är personliga i våra kundmöten och att vi arbetar med ett stort engagemang som syns och känns. För fjärde året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med.

Beskrivning:
Som Senior Rådgivare hos LRF Konsult kommer du att jobba med rådgivning till alla företagsformer. Du kommer förutom redovisnings- och bokslutsarbete att bistå kunderna med skatte- och företagsekonomisk rådgivning där du coachar dem i att driva och utveckla sina verksamheter. Du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter och har god erfarenhet av att leda och coacha mer juniora profiler i sina kunduppdrag för att bidra till deras utveckling. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig del i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor.

Kvalifikationer:
Vi tror att du har arbetat med sådant som givit dig god erfarenhet inom redovisningsyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning.
Vi värderar dina personliga egenskaper väldigt högt och söker dig som har som främsta mål att alltid leverera god kvalitet, bidra till ett motiverat kundteam och har som främsta mål att alltid ha nöjda kunder. Du är trygg i en roll där du jobbar med både proaktiv till direkt rådgivning mot kund. LRF Konsult tror på frihet under ansvar och du uppmuntras till att alltid vilja utvecklas och utmana dig själv med att tänka nytt. Som person söker vi dig som är positiv och förtroendeingivande. Du drivs av att skapa långsiktiga relationer och att ta ett helhetsansvar för dina kunder, av den anledningen är det högst viktigt att du är lyhörd inför kundens behov. Vidare är du en kollegial medarbetare som bidrar till ett trevligt arbetsklimat på arbetsplatsen.

Vi ser det som meriterande om du har akademisk examen inom ekonomi samt om du är Auktoriserad Redovisningskonsult.

Anställningsform:
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad:
Heltid
Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:

Vill du förstärka LRF Konsult i Hudiksvall? Välkommen med din ansökan redan idag, urvalsarbetet kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag 2019-06-14. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se.

OnePartnerGroups rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 3000 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Fackliga representanter,
Unionen: Maria Bellskog, 060- 67 88 03
SACO: Pär Wiklund, 063- 15 71 21

Fler platsannonser