Senior lönekonsult till Gävle

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Vår affär inom Ekonomiservice växer och vi söker nu en person att vara med och utveckla och driva affärsområdet Löneservice på kontoret i Gävle. Ditt uppdrag är att bygga affären och driva kundbearbetning tillsammans med andra. Du förväntas ta en aktiv roll i säljmöten och presentera vår tjänst inom lön, ansvara för offertarbete, ha kundansvar och även ta ansvar för leveransen samt ge råd, stöd och förslag på lösningar som kunden efterfrågar.

Vi erbjuder ett arbete med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter inom lön, redovisning och affärsrådgivning i en miljö där entreprenörskap står i centrum.

Din profil
Rätt person för rollen har goda kunskaper inom löneområdet i kombination med starkt intresse för affärer. Du har relevant utbildning med inriktning lön och minst 5 års arbetserfarenhet från konsultativ och rådgivande lönekonsultroll. Du är öppen för att arbeta med olika affärssystem och digitaliserade lösningar.

För att lyckas i rollen tror vi att du är

  • Affärsmässig, kundfokuserad och lyhörd
  • Drivande och initiativtagande
  • God relationsbyggare såväl internt som externt
  • Serviceinriktad och vill ge det lilla extra

Vi vill komma i kontakt både med dig som har lång erfarenhet från liknande roll men också dig som vill ta nästa steg i karriären och har tidigare erfarenhet, potential och vilja att ta denna typ av roll.

Vårt erbjudande
Hos oss får du jobba med dynamiska entreprenörsföretag och vara med i deras verksamhet och på deras tillväxtresa. Vår organisation är platt med korta beslutsvägar vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö med utmanande arbetsuppgifter och stora möjligheter för professionell utveckling. Vi satsar på att skapa balans i livet för medarbetarna, att ha en förändringsbenägen kultur och att hela tiden utveckla ledarskapet.

Välkommen med din ansökan här!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Fler platsannonser

Ekonom med redovisningsinriktning, Linköping

Ida Infront söker nu en skicklig ekonom med redovisningsinriktning till sitt administrativa centrum. Vi erbjuder dig stora möjligheter att vara med och påverka samt ett utmanande och utvecklande jobb, med placering i nyrenoverade lokaler centralt i Linköping!

Redovisningskonsult, Göteborg

Är du en driven redovisningskonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Erfaren skattekonsult till Luleå

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Group Financial Controller, Stockholm

Till investeringsbolaget Ratos söker vi nu en Group Financial Controller. Som en del av koncernredovisningsgruppen kommer du att arbeta med inrapportering från dotterbolag, analys, konsolidering, bokslutsarbete samt internrapportering.

Group Reporting Accountant, Stockholm

ç…

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom, Stockholm

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom till huvudkontoret i Stockholm.  Du kommer att arbeta med konsolideringsfrågor, koncernredovisning och finansiell rapportering. AB Sagax är ett snabbt växande fastighetsbolag som är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Redovisningskonsult med ansvar för mindre byrå

Till BTR’s dotterbolag Berlis Redovisning söker vi en senior redovisningskonsult med ansvar för våra tre erfarna redovisningskonsulter. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete på byrå och ett genuint intresse av redovisning och att leverera hög kundservice.

Senior Internal Auditor – Financial Services to Scania, Södertälje

Scania is expanding its Group Internal Audit function due to the steady growth of the company. Currently we are looking for several skilled Senior Internal Auditors to ramp-up our new Financial Services audit department (ZAB).

Group Accountant till Scandic Hotels, Stockholm

Nu söker vi dig som vill arbeta som Group Accountant på en av Nordens ledande hotellkedjor, Scandic Hotels.

Revisionskontoret vid Stockholms läns landsting rekryterar

Är du revisor, ekonom eller utredare och intresserad av samhällsutveckling är du välkommen att söka en ny utmaning i ett kvalificerat och varierande arbete i ett landsting i ständig förändring.