Senior Associates och Assistant Managers inom revision

I december flyttar vi in i nya och moderna lokaler på Sveavägen. I samband med det söker vi efter Senior Associates och Assistant Managers till våra revisionsteam.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna som revisor ingår att revidera kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor. I tjänsten ingår direktkontakt med kund och stort utrymme för din förmåga att skapa egna kontakter och ta eget ansvar. Vi satsar på individuell utveckling och lägger stort fokus på våra gedigna utbildningsprogram.

Arbetet innebär stort ansvar samtidigt som du kommer att utvecklas hos oss.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ca 1 – 4  års erfarenhet från revisionsbyrå och som är nyfiken på oss på BDO. Du uppfyller Revisorsinspektionens krav för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor.

För att trivas hos oss behöver du vara målfokuserad, drivande och ha en stark konsultprofil. Det sistnämnda innebär också att du är social, ödmjuk och har intresse av människor. I vår familjära företagskultur lägger vi stor vikt vid social kompetens tillsammans med problemlösning och drivkraft.

Eftersom BDO ingår i en global organisation behöver du ha goda kunskaper i engelska.

Vi erbjuder

Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från början mycket ansvar. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Vi förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Du involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänste­utbud innebär att vi kan hjälpa dem på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. Har du en näsa för affärer är vi övertygade om att du når extra högt.

Hos BDO värdesätter vi service- och relationsdrivna personer som brinner för att leverera marknadens bästa kundupplevelse i alla lägen. Vi ser även att du som medarbetare är proaktiv i ditt arbete och trivs med att arbeta i en progressiv miljö där vi ständigt jobbar framåtblickande.

Tjänsterna tillträds efter överenskommelse och vi kommer att intervjua kandidater löpande så ansök redan idag.

Har du frågor kring tjänsterna? Kontakta Jesper Gustafsson, jesper.gustafsson@bdo.se

Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själv är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!

Vår vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad.

För femte året i rad har vi tagit hem första pris i Svenskt Kvalitetsindex (SKI) branschmätning av revisionsbolagens mest nöjda kunder! Har du vad som krävs för att vi ska behålla och utveckla vår kundnöjdhet?