Senior associate inom revision – Stockholm

Som Senior Associate Assurance får du arbeta med entreprenörer och se nya branscher och företag växa fram. Du arbetar i team och stöttar dina mer juniora kollegor i deras arbete.

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en skön tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. Nedan ser du vad två av våra kollegor tycker om oss att arbeta på Grant Thornton.

“Många av våra kunder är familjeägda företag och det är härligt att se hur de brinner för det de gör. Det bästa är när jag ser hur mycket de uppskattar oss. Det är öppna armar – en relation. Vi hjälper dem att utvecklas – med dem, inte mot dem.”

  • Hana Antunovic, Senior Associate

“Att ha kul är det viktigaste för mig! Vi vet att vi måste jobba mycket under högsäsong, och då är kollegorna och teamkänslan jätteviktig”

  • Emil Eriksson, Associate Assurance

 Läs gärna mer vad våra medarbetare tycker här: www.grantthornton.se/karriar

Ditt uppdrag

Som Senior Associate Assurance får du arbeta med entreprenörer och se nya branscher och företag växa fram. Du arbetar i team och stöttar dina mer juniora kollegor i deras arbete. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Dessutom får du:

  • Leda mindre revisionsteam
  • Skapa och utveckla kundrelationer samt aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Arbeta med revisionsnära rådgivning

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat i några år som revisor och som nu vill utvecklas vidare och ta mer ansvar. För den här tjänsten tror vi att du:

  • Har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision.
  • Uppfyller Revisorsinspektionens krav på kurser för auktorisation
  • Har 2-5 års erfarenhet av revisionsarbete
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

För att trivas och bli framgångsrik hos oss önskar vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör.

Vill du få mer känsla av Grant Thorntons tillsammans-kultur? Titta gärna på denna film från vår senaste kick-off.

Vill du arbeta på vårt kontor i Stockholm? 

Skicka då in din ansökan med CV, personligt brev och dina universitetsbetyg. I ditt personliga brev vill vi gärna veta varför du vill arbeta hos oss på Grant Thornton och med revision. Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser och rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 februari. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Roman på ida.roman@se.gt.com.

Sök jobbet!

Fler platsannonser