Auktoriserad redovisningsekonom till SaveTime Ekonomikonsult

Stockholm, Södermalm

Till vår kund SaveTime Ekonomikonsult söker vi en auktoriserad redovisningsekonom. Trivs du i ett företag med nära och korta beslutsvägar, lagom mycket administration och gott om utrymme att synas och göra skillnad? Vill du ha ett självständigt arbete och vill jobba i en professionell miljö där du kan utvecklas i din karriär? Då har vi ett intressant och utvecklande jobb för dig!

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult har du ansvar för att utveckla och driva en stor del av företagets kundrelationer och framtida arbetsrutiner. Tillsammans med dina kollegor har du hand om allt från kund- och leverantörsreskontra, bokföring till avstämningar och bokslut. Vidare kommer du att arbeta med moms och skattedeklarationer.

Du får arbeta på en arbetsplats där gemenskap och trivsel värderas högt. Att arbeta på SaveTime innebär ett lagarbete och du trivs med att ingå i ett team. I dina uppgifter ingår:

 • Kundmöten
 • Utveckla kundrelationer
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Avstämningar, månadsbokslut, rapportering
 • Moms och skattedeklarationer
 • Löneadministration
 • Minst 3 års erfarenhet från redovisnings/revisionsbyrå
 • Auktoriserad redovisningsekonom är ett krav
 • Redovisning i små och medelstora företag
 • Erfarenhet av redovisning i bostadsrättsföreningar är meriterande
 • Goda kunskaper inom Excel, FortNox, Visma och Officepaketet
 • Erfarenhet av att arbeta med digital hantering
 • God social kompetens
 • Förtroendeingivande, noggrann och ansvarsfull
 • Personligt engagemang
 • Glad, flexibel och prestigelös
 • Självständig i ditt arbetssätt

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är auktoriserad redovisningsekonom och har minst tre års erfarenhet av arbete på redovisnings/revisionsbyrå. Du har ett stort intresse för ekonomi och redovisning och gillar att träffa nya kunder och utveckla våra kundrelationer.

Mer om tjänsten

SaveTime erbjuder marknadsmässig lön, omfattande sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Dessutom ett glatt gäng som har trevligt på arbetet och med regelbundna personalaktiviteter. Kontoret är centralt beläget på Södermalm med ljusa och fräscha lokaler.

Placering: Stockholm, Södermalm

Omfattning: 100%

Tillträde: Snarast möjligt

Tjänsten tillsätts genom rekryteringsföretaget Andara. Sök jobbet här!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Fler platsannonser

Senior redovisningskonsult, Linköping

Vår affär inom Ekonomiservice och redovisning växer och vi söker nu en erfaren och driven redovisningskonsult till vårt kontor i Linköping.

Group Financial Controller, Stockholm

Till investeringsbolaget Ratos söker vi nu en Group Financial Controller. Som en del av koncernredovisningsgruppen kommer du att arbeta med inrapportering från dotterbolag, analys, konsolidering, bokslutsarbete samt internrapportering.

Revisorer, Uppsala

Vi behöver förstärka vår organisation inom revision i Uppsala med nya kollegor och vill komma i kontakt med dig som har 2-7 års arbetserfarenhet inom revision och vill fortsätta utvecklas inom området.

Group Accountant till Scandic Hotels, Stockholm

Nu söker vi dig som vill arbeta som Group Accountant på en av Nordens ledande hotellkedjor, Scandic Hotels.

Group Reporting Accountant, Stockholm

Vi söker dig som har akademisk examen i företagsekonomi och ca fem års arbetslivserfarenhet från liknande roller eller som kvalificerad redovisningsekonom i större internationella bolag, alternativt som revisor från någon av de större revisionsbyråerna.

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom, Stockholm

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom till huvudkontoret i Stockholm.  Du kommer att arbeta med konsolideringsfrågor, koncernredovisning och finansiell rapportering. AB Sagax är ett snabbt växande fastighetsbolag som är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Nobina söker redovisningsekonom till Service Center Ekonomi, Stockholm

Vi söker en nyfiken och engagerad redovisningsekonom till vårt Service Center Ekonomi, SCE. Nobina är börsnoterat och har verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Enhetschef inom finansiell revision

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av finansiell revision och med ledarerfarenhet från arbete som auktoriserad eller ansvarig revisor.

Senior Internal Auditor – Financial Services to Scania, Södertälje

Scania is expanding its Group Internal Audit function due to the steady growth of the company. Currently we are looking for several skilled Senior Internal Auditors to ramp-up our new Financial Services audit department (ZAB).