RSM söker auktoriserad revisor till Umeå

Vi har nu etablerat oss i Umeå och söker en auktoriserad revisor som vill vara med oss i utvecklingen av ett modernt kunskapsföretag med högt ställda mål vad gäller lärande, kunskap och engagemang.

Du erbjuds en bred roll på ett expanderande företag beläget i centrala Umeå. Du kommer att ha mycket goda möjligheter att vara med och påverka hur kontoret och verksamheten ska utvecklas. Du har även goda möjligheter att bli delägare.

Du kommer vara en viktig del i teamet med trevliga kollegor i en prestigelös organisation med driv, engagemang och högt i tak. Vi erbjuder flexibilitet i arbetet och vi har bra förmåner. Arbetsglädje och personliga relationer står alltid i centrum för vår verksamhet.

Vi förutsätter att våra kunder ställer höga krav på oss och därför erbjuder vi våra medarbetare marknadens bästa utbildningar inom relevanta områden.

Kvalifikationer

  • Du är auktoriserad revisor med egna uppdrag som vill fortsätta att utvecklas och som brinner för yrket.
  • För att trivas i rollen är du en person som är bekväm med mycket eget ansvar och är självgående i ditt sätt att arbeta.
  • Vidare är du analytisk till sättet och van att hitta lösningar på problem som kan dyka upp längs vägen.
  • Eftersom arbetet innebär såväl interna som externa kontakter är det viktigt att du är professionell i din framtoning och har en god kommunikativ förmåga.
  • Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och värdesätter en god stämning på kontoret.

Vi ser gärna att du behärskar engelska väl, i både tal och skrift, då vi på RSM arbetar mycket med internationella kunder.

Sök tjänsten här!

Om RSM

RSM erbjuder en värld av tjänster inom ekonomi, där det lokala och det globala smälter samman till en helhet. Vi erbjuder en bred palett av tjänster som kan skapa stora värden, underlätta våra kunders utveckling och säkerställa att de fattar rätt ekonomiska beslut för sina verksamheter – alltid med den personliga relationen i centrum.

Det finns många goda skäl att arbeta på RSM. Härlig stämning, stimulerande arbetsuppgifter, snabbare väg till delägarskap, generösa förmåner och internationella karriärmöjligheter, bara för att nämna några.

Företagsklimatet på RSM erbjuder en trevlig utmaning för den som vill spänna sin båge och gott om belöningar för den som lyckas i sitt arbete. Att arbeta hos RSM är att arbeta med frihet under ansvar. Du som söker arbete hos oss gillar att driva din egen utveckling – givetvis med full stöttning av oss och med hjälp av moderna arbetsverktyg. Hos oss får du goda möjligheter att bygga upp din egen kompetens när du hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner.

Vad är då viktigast för dagens – och morgondagens – toppkonsulter? Att ha kul på jobbet, såklart! Vägen dit går via nöjda kunder, som i sin tur skapas av nöjda medarbetare. Därför är vårt mål att bli Sveriges Bästa Arbetsplats och vi är redan certifierade som Great Place to Work. Vi tror att du som medarbetare kommer trivas bra hos oss!

 

Fler platsannonser