RSM i Stockholm söker revisor med inriktning mot internationella företag

Är du auktoriserad revisor eller har minst fyra års erfarenhet från revision av främst internationella företag? Har du även arbetat med små/medelstora ägarledda bolag?

Vi söker dig som vill vara med och projektleda våra större revisioner som revisionsansvarig och även, över tid, bygga upp din egen kundstock. Vad som är helt säkert är att du kommer till ett företag där personliga relationer står i centrum och där du kan påverka din egen utveckling.

Daglig kontakt med kunder och varierande uppdrag i storlek och bransch gör vardagen hos RSM både omväxlande och social. Vårt företagsklimat erbjuder både gott om utmaningar och belöningar för den som vill lyckas i sitt arbete. Hos oss finns goda karriärmöjligheter och vi erbjuder utbildning och utveckling för att du ska kunna nå lysande resultat hos oss och utvecklas som individ.

Vi värnar om en bra balans mellan arbetsliv och privatliv och frihet under ansvar är en självklarhet för oss. Glädje är ett av våra starkaste värdeord och att ha kul på jobbet är det absolut viktigaste hos oss. Har man roligt på jobbet så trivs man, och då ser man också fram emot att gå till jobbet. Därför är vi otroligt glada och stolta över att Great Place to Work har utsett RSM till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2021! Ett fint kvitto på att vi har kommit långt i vårt arbete med att skapa en hälsofrämjande arbetsplats för våra medarbetare.

Mer information om tjänsten med länk till ansökan hittar du här.

På RSM i Stockholm är vi idag 55 medarbetare som arbetar i fräscha, nyrenoverade lokaler i Spårvagnshallarna mitt i city. Vi erbjuder tjänster inom revision, skatt, rådgivning, redovisning, HR/lön och företagstransaktioner. Vi ingår i nätverket RSM International som finns representerade i mer än 120 länder med drygt 48 000 medarbetare. Besök oss gärna på www.rsm.se

Fler platsannonser