Rödl & Partner söker revisorer och revisorsassistenter

Vi växer och utökar vårt team i Stockholm med nya duktiga revisorer och revisorsassistenter!

Revisorer med minst 2-3 års erfarenhet
Vi söker dig som arbetat två till tre år eller längre med revision, redovisning och därtill relaterad rådgivning och som känner att det är dags att gå vidare till en revisionsbyrå med tillväxtambitioner i en internationell miljö. Därutöver finns det goda möjligheter att få arbeta med andra kvalificerade rådgivningstjänster såsom t ex transaktionsrådgivning och företagsvärdering.

Du är auktoriserad/godkänd revisor alternativt har för avsikt att bli kvalificerad revisor inom några år. Vi arbetar i en internationell miljö med många internationella kontakter och du behöver därför goda kunskaper i engelska. Har du dessutom kunskaper i tyska är detta meriterande. Du är en utåtriktad, engagerad och kommunikativ person som gillar att jobba i team och sätter kunden i fokus.

Juniora revisorsassistenter
Som revisorsassistent arbetar du i team med påskrivande revisorer. Därutöver har du nära kontakt med våra skatterådgivare och jurister. Du kommer i huvudsak arbeta med revision och revisionsnära rådgivning mot små och medelstora företag. Arbetet sker såväl ute hos kund som på vårt kontor. Arbetsuppgifterna omfattar, utöver revison och revisionsnära rådgivning, även bl.a. upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

Du har högskoleutbildning med inriktning mot redovisning och det är ett plus om du uppfyller revisorsinspektionens utbildningskrav för att bli auktoriserad revisor. Din ambition är att på sikt bli auktoriserad revisor. Tidigare arbete inom redovisning eller revision är meriterade. Vi arbetar i en internationell miljö med många internationella kontakter och du behöver därför goda kunskaper i engelska. Du är en driven, engagerad och kommunikativ person som alltid sätter kunden i fokus.

_______________________________________________________

Du erbjuds en spännande tjänst där du får möjlighet att i en professionell och internationell miljö snabbt utveckla din kompetens inom en rad affärsområden. Vi arbetar på en prestigelös, familjär och inkluderande arbetsplats med trevliga kollegor som har roligt på jobbet och tillsammans! Det är en självklarhet att våra medarbetare har en bra balans mellan arbete och fritid. Vi sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

Anställning och intervjuer sker löpande så skicka CV och personligt brev redan idag till rekrytering@roedl.com

Läs mer på www.roedl.net.

För frågor om tjänsten kontakta:

Lisa Wallermo
Tfn: 0735 – 418 730

Rödl & Partner Nordic AB med huvudkontor i Stockholm hjälper utländska och svenska privata bolag med tjänster inom revision, outsourcing av ekonomifunktion, skatt och affärsjuridik. Vi befinner oss i en mycket expansiv fas med målsättningen att “Go Double with No Trouble” inom en treårsperiod. Nu utökar vi vårt revisionsteam i Stockholm med drivna ekonomer.

Fler platsannonser