Revisorsassistenter till BDO Malmö

Är du en skicklig relationsskapare med en naturlig känsla för service? Vi letar alltid efter kompetenta medarbetare som delar vår vision om att ge den bästa kundupplevelsen. I utbyte kan vi erbjuda en arbetsplats med branschens nöjdaste kunder.

Tjänsten

Vi har ett kontinuerligt behov revisorsassistenter och söker därför dig som har ett par års erfarenhet av branschen till vårt kontor i Malmö. Vi är idag 30 medarbetare varav 20 personer jobbar inom revision. Vi erbjuder en spännande möjlighet för dig med erfarenhet inom branschen som vill ta nästa steg i karriären.

I arbetsuppgifterna som revisorsassistent ingår att revidera kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor. Du kommer att få direktkontakt med kund och få stort utrymme att skapa egna kontakter och ta eget ansvar. Vi tycker individuell utveckling är viktigt och lägger därför stort fokus på våra gedigna utbildningsprogram.

Vem är du?

Din personlighet och förmåga att ta människor är minst lika avgörande för oss som ditt CV. Som person är du driven, analytisk och är duktig på att bygga relationer. Med kunden i fokus har du ett naturligt affärsdriv. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta, jobba mot uppsatta mål och tar ett stort eget ansvar.

  • Du har en examen med inriktning mot redovisning och revision och har några års erfarenhet, 2-3 år, som revisorsassistent.
  • Du vill utvecklas i rollen och inom BDO och uppfyller Revisorsnämndens krav för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, sälj- eller serviceyrken är ett plus.
  • Vi ser gärna att du har lätt för att hantera olika system och gillar att underlätta ditt eget och dina kunders arbete genom digitalisering.
  • Du har goda kunskaper i engelska och svenska då BDO ingår i en global organisation.
  • B-körkort är ett krav.

Du delar BDO:s vision om att vara bäst på service.

Vi erbjuder

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

BDO:s drivkraft och våra värderingar – vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Start: – Enligt överenskommelse

Omfattning: – Heltid/provanställning

Plats: – Malmö

Ansvarig rekryterare – Julia Petersson, julia.petersson@bdo.se

Ansök här!

BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 650 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 67 000 medarbetare fördelade på drygt 1 400 kontor i ca 160 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder.

Fler platsannonser