Revisorsassistent med erfarenhet till BDO Linköping

BDO Linköping växer och vi söker nu efter dig som vill jobba hos oss som revisorsassistent. I oktober slår vi upp dörrarna till vårt nya kontor och vi välkomnar då nya medarbetare till vårt team som idag består av fyra personer varar två jobbar med revision. Vi letar efter dig som vill vara med på vår tillväxtresa!

Tjänsten 

I arbetsuppgifterna som revisorsassistent ingår att revidera kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor. Kontakt med kunderna förekommer och uppdragen varierar i storlek och bransch, vilket gör arbetet både omväxlande och socialt.

Vem söker vi?
Din personlighet och förmåga att ta människor är minst lika avgörande för oss som ditt CV. Som person är du driven, analytisk och är duktig på att bygga relationer. Med kunden i fokus har du ett naturligt affärsdriv. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta, jobba mot uppsatta mål och tar ett stort eget ansvar.

Vi söker dig som:

  • Har minst 2 års erfarenhet av rollen som revisorsassistent.
  • Har goda kunskaper i engelska och svenska då BDO ingår i en stor global organisation.
  • Har social kompetens och är ansvarstagande.
  • Uppfyller kraven från Revisorsinspektionen för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor.
  • Vi ser helst att du jobbar i branschen idag och vill söka nya vägar och utmaningar.

Hos BDO värdesätter vi service- och relationsdrivna personer som brinner för att leverera marknadens bästa kundupplevelse i alla lägen. Vi ser även att du som medarbetare är proaktiv i ditt arbete och trivs med att arbeta i en progressiv miljö där vi ständigt jobbar framåtblickande.

Vi erbjuder
På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

BDO:s drivkraft och våra värderingar – vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För sjätte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder. BDO Linköping är på väg mot en spännande tillväxtresa. Du vill väl också vara med där det händer? Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt!

Start: September 2018
Omfattning: Heltid
Plats: Linköping

Ansök här!

Fler platsannonser