Revisorer och redovisningskonsulter till LR Akridi

Kom hem till LR Akridi i Halmstad, Ängelholm eller Ullared!

Vi har konstant tillströmning av nya kunder och växer snabbt just nu. Här finns en plats för dig! Vi söker nu följande medarbetare:

• Erfaren revisorsassistent som med fördel har tidigare erfarenhet av ansvar för egna kunder, och som gärna vill avancera.
• Kvalificerad revisor med eget driv och samtidigt en önskan om att jobba tillsammans i en givande, berikande gemenskap.
• Erfaren redovisningskonsult som arbetat ett antal år på byrå eller i en ekonomifunktion på ett företag.

LR Akridi erbjuder tjänster inom revision, redovisning, rådgivning och lön. Vi är en byrå som vill ligga i framkant inom våra affärsområden och jobbar kontinuerligt med att utveckla våra medarbetare och vårt tjänsteutbud. Rådgivningsområdet ökar och här fokuserar vi bla på bolagsfrågor, skatter, ekonomichefstjänster, stöd till styrelser, digitalisering mm.
Våra kunder är främst små och medelstora ägarledda företag. Vi jobbar nära dem vilket innebär att du behöver vara engagerad, tillgänglig och serviceminded. Du får stort eget ansvar men också en viktig roll som teamspelare.

När vi säger ”kom hem till LR” så menar vi det. Arbetsplatsen ska vara en plats att känna sig hemma på, och vi sätter stor vikt vid att du ska må bra och har möjlighet att hitta en bra balans mellan jobb och fritid. LR Akridi ägs och drivs av oss som jobbar här. Våra kontor är lokaliserade på Slottsmöllans Företagscentrum i Halmstad, på Erikslund i Ängelholm och Varbergsvägen i Ullared. I dag består vi av ett team på ca 30 personer varav många är delägare. Att bli delägare kan vara en målsättning om det är intressant.

Vi är en del av nätverket LR Revision & Redovisning vilket ger oss en möjlighet att jobba lokalt och nära kunderna – och samtidigt få kraft av alla de fördelar som en stor organisation ger. Här kan du läsa mer om oss och vårt erbjudande inom revision, redovisning och rådgivning.

Maila CV och personligt brev till [email protected]. Rekryteringen kommer att ske löpande så ansök redan i dag!