Revisor till listade uppdrag och reglerad marknad

Mazars söker revisor till listade uppdrag och reglerad marknad. Hos oss får du möjlighet att vara med att koordinera uppdragen inom reglerad marknad.

Du är även delaktig i själva revisionsteamen där du har specialistkunskapen inom detta område, som du också delar med dig av till dina kollegor.

I arbetsuppgifterna ingår:

Att vara ansvarig under påskrivande revisor för revisionen av listade uppdrag och uppdrag på reglerad marknad.
Delta som specialist inom vissa områden i revisionen av listade uppdrag och uppdrag på reglerad marknad.
Aktivt leda vårt arbete med att utveckla och förbättra rutiner och processer avseende dessa uppdrag.

Vem är du?

Revisor med gedigen erfarenhet av revision av listade bolag och företag på reglerad marknad.
Du är en analytiker som har förmågan att se samband och helheter.
Du är kommunikativ, har stor integritet, god samarbetsförmåga och ett intresse för att bidra till utveckling och förbättring av Mazars verksamhet och processer.
Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Den person vi söker ska ha:

  • Mångårig erfarenhet som senior manager eller director från Big 4 med inriktning mot PIE-bolag.
  • Vara väl insatt i de specifika regler som gäller för företag på reglerad marknad, såsom bolagskoden, kraven via ESMA, SBO, rotationsregler samt i övrigt efterlevnad av noteringsavtal.
  • Mycket god kunskap inom IFRS.
  • Minst 10 års yrkeserfarenhet från Big 4.
  • Ekonomiutbildning på universitetsnivå.

Tillträde och tjänsteställe

Vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt, dock senast den 1 september 2021. Placering är på vårt Stockholmskontor på Jakobsgatan 6.

Är du intresserad?

Har du frågor är du välkommen att kontakta, Mikael Fredstrand, VD, på telefon +46 736 20 37 64 eller via mikael.fredstrand@mazars.se, alt. Johan Tilander, Affärsområdeschef revision, på telefon +46 72 212 80 34 eller via johan.tilander@mazars.se.

Sök jobbet här!

Mazars är en ledande internationell revisions-, redovisnings-, skatte- och rådgivningsbyrå. I Sverige är vi den sjunde största byrån på marknaden med 300 medarbetare. Genom vår omfattande expertis, storlek och kulturella förståelse levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision och redovisning samt skatterådgivning. Internationellt är Mazars ett fullt integrerat partnerskap med internationell vinstdelning. Genom vårt internationella partnerskap är vi del av en gemenskap med över 40 000 medarbetare i fler än 90 länder. De två ledande länderna inom Mazars är Frankrike och Storbritannien, med vilka vi har ett nära samarbete. Bland våra välkända revisionskunder internationellt kan nämnas LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, Renault, Cap Gemini, AIG och Goldman Sachs.

 www.mazars.se

Fler platsannonser