Revisor till Baker Tilly Asplunds

Nu står vi inför ett generationsskifte på revisionssidan. Vill du ha en nyckelposition hos oss?

Auktoriserad revisor som vill ta del av fördelarna i den mindre verksamheten? Intresserad av delägarskap och en bra balans mellan arbete och fritid? Eller uppfyller du kriterierna för auktorisation och planerar att avlägga examen under 2023? Vi har en möjlighet för dig! Välkommen till Baker Tilly Asplunds – en lokal byrå med internationellt nätverk.

Om tjänsten

Baker Tilly Asplunds startades för 37 år sedan av Ola Asplund, och har varit med i nätverket Baker Tilly sedan 2010. Byrån ägs och drivs lokalt från sina 3 kontor i Ådalen, men med de fördelar det globala nätverket ger. Byrån har totalt 24 anställda och arbetar både inom revision och redovisning med nisch mot ägarledda bolag. Nu står de inför ett generationsskifte på revisionssidan och önskar utöka med en nyckelposition som revisor.

Den mindre byrån ger dig möjlighet att växa som individ och att verkligen vara med och påverka. Hos Baker Tilly Asplunds är teamet avgörande företagets framgång, där alla individer oavsett befattning utgör en viktig del av helheten. Här är stämningen familjär och lättsam och företaget genomsyras av samarbete och öppenhet.

Du erbjuds:

 • Arbeta med framförallt ägarledda bolag och människorna bakom
 • Balans mellan arbete och fritid, med naturupplevelser som på riktigt skiftar med årstiderna utanför dörren
 • Utveckling genom både nätverksträffar och löpande utbildning
 • Möjlighet till delägarskap

Arbetsuppgifter

Som revisor hos Baker Tilly har du eget kundansvar och kunderna återfinns i huvudsak bland små och medelstora ägarledda bolag i olika branscher. Din roll som revisor innebär mer än bara granskning då du också bland annat kommer att vara rådgivande inom redovisnings- och skattefrågor. I revisionsarbetet har du ett nära samarbete med revisorsassistenter men även med företagets övriga medarbetare i olika frågor.

Vi söker dig som

 • Är auktoriserad revisor, alternativt uppfyller kriterierna för att avlägga prov för auktorisation under 2023 (bekostas av Baker Tilly Asplunds)
 • Innehar B-körkort
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
 • Är en relationsskapande lagspelare
 • Är målinriktad och nyfiken

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse, hänsyn till uppsägningstid och eventuell flytt.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
 • Placering: Sollefteå/Ramsele/Kramfors
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Sök tjänsten här!

Baker Tilly har som nätverk ca 900 anställda runt om i Sverige och 37 000 anställda globalt. Baker Tilly som nätverk består av oberoende självägda byråer i samverkan. Genom vår samverkan har vi bl.a. ett gemensamt kvalitetskontrollsystem, en IT-plattform, gemensamma utbildningar och erfarenhetsutbyten för seniora men även personalevents för våra nyanställda inom nätverket. Genom nätverket skapar vi en unik gemenskap både inom Sverige och internationellt. Vi träffas regelbundet flera gånger om året och utbyter erfarenheter och följer utvecklingen i branschen.

Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation. Det gör Baker Tilly unika och det ger kunderna trygghet och kompetens!