Revisor/Senior associate med erfarenhet till Falun

Vill du utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Hur ser framtidens entreprenörer ut? Vad kommer kunderna kräva av oss? Och vilka omvärldsfaktorer måste vi anpassa oss till? Som vår framtida kollega lockas du av att vara med på Grant Thorntons tillväxtresa och att påverka vad framtidens revisions- och konsultföretag behöver fokusera på.

Ditt uppdrag

  • Leda mindre revisionsteam
  • Skapa och utveckla kundrelationer
  • Revisionsnära rådgivning

I den här tjänsten får du arbeta med entreprenörer och se nya branscher och företag växa fram. Du arbetar självständigt med mindre uppdrag med stöttande ledare i din närhet. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Kontoret

På kontoret i Falun finns idag ca 30 kunniga och serviceinriktade medarbetare med olika specialiteter varav cirka 12 personer arbetar inom affärsområdet revision.

Kvalifikationer

  • Examinerad ekonom från högskola/universitet med inriktning mot redovisning/revision
  • Uppfyller Revisorsinspektionens krav på kurser för auktorisation
  • Minst två års erfarenhet av revisionsarbete, helst från en konsultverksamhet

Personliga egenskaper

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Vårt erbjudande

Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande mellan kontor och affärsområden.

Vill du arbeta på vårt kontor i Falun? Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev. I din ansökan vill vi gärna veta varför du vill arbeta hos oss på Grant Thornton och med just revision.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser och rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 19 december. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Lisa Olsson Tunbäck på lisa.olssontunback@se.gt.com

Ansök här!

Fler platsannonser