Revisionsmedarbetare till Baker Tilly Halmstad

Vill du jobba på en revisionsbyrå som ligger i framkant och bli en del av ett glatt och prestigelöst gäng? Tillträde i höst eller hösten 2023.

För oss är det viktigt att våra medarbetare är kompetenta men minst lika viktigt är att du gillar och delar våra kärnvärden. Vi tror därför att du är en pigg och nyfiken person som har lätt för att lära, du är framåt, social och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du är engagerad och tar ansvar för ditt arbete. Dina blivande kollegor trivs på jobbet, vi är seriösa men inte speciellt allvarliga!

Vi söker dig som har erfarenhet eller intresse av att jobba med revision och ser gärna att du har ekonomisk utbildning från högskola/universitet.

Vi vill att de som arbetar hos oss ska trivas, växa och utvecklas och vi tycker det är spännande med nya personligheter och kompetenser – så varmt välkommen med din ansökan! Det finns möjlighet till tillträde i höst 2022 och även hösten 2023. Vill du kanske kombinera sista årets ekonomistudier med 50% jobb? Det går att ordna!

Vi arbetar aktivt för att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder och satsar därför mycket på utbildning och utveckling av vår personal och våra tjänster. Våra kunder finns inom många olika branscher men den gemensamma nämnaren är att de är små och medelstora ägarledda företag.

Placering finns antingen i Halmstad eller Ljungby efter önskemål.

Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan redan idag (dock senast 19/9) till [email protected] Vi ser fram emot att höra av dig!

Baker Tilly Halmstad har idag 36 medarbetare och erbjuder tjänster inom revision, redovisning, löner, bokslut/årsredovisning, skatterådgivning och HR-tjänster. Vår verksamhet ägs och drivs lokalt och vi ingår i Baker Tilly Sverige, ett nätverk med ca 800 medarbetare på ett 80-tal kontor runt om i Sverige. För mer info se www.bakertillyhalmstad.se

Fler platsannonser