Revisionskontoret vid Stockholms läns landsting rekryterar

Är du revisor, ekonom eller utredare och intresserad av samhällsutveckling är du välkommen att söka en ny utmaning i ett kvalificerat och varierande arbete i ett landsting i ständig förändring.

Landstingsrevisorerna granskar all verksamhet som pågår i landstingets drygt tjugo förvaltningar och bolag. Revisionskontoret har 25 medarbetare och arbetsplatsen är centralt belägen på Kungsholmen i Stockholm. En arbetsplats med ett bra arbetsklimat och kollegor med olika bakgrund, ålder och erfarenhet med en hög och bred kompetens där vi strävar efter att underlätta för dig som ska få ihop jobb- och familjesituation. Eftersom vi har ett par vakanta tjänster och även medarbetare som kommer att gå i pension under 2018 behöver vi nu flera medarbetare med olika bakgrund och kompetens.

Arbetsuppgifter
Uppdraget ger dig en god inblick i landstingets spännande och intressanta verksamheter. Du deltar i granskningen av om verksamheterna uppfyller de mål och uppdrag som fullmäktige beslutat om. Du granskar enskilda förvaltningars och bolags verksamhet, ekonomi, kvalitet och effektivitet samt interna styrning och kontroll löpande under året (årlig revision). Därutöver deltar du varje år i ett antal projekt och fördjupade granskningar inom vitt skilda områden (verksamhetsrevision). Din erfarenhet och bakgrund är avgörande för ditt ansvar inom såväl den årliga revisionen som verksamhetsrevisionen. Du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll genom intern och extern kompetensutveckling.
Kvalifikationer
Du som söker har en akademisk examen med inriktning mot ekonomi eller offentlig förvaltning. Du har flerårig erfarenhet av att leda och delta i projekt/utredningar eller operativ strategisk verksamhet, gärna med inriktning på ekonomisk analys eller styrning. Du har även erfarenhet från att ha arbetat i en politisk styrd verksamhet. Kunskaper/erfarenheter från administrativ hälso- och sjukvårdsverksamhet eller annan landstingsverksamhet är meriterande.
Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att både arbeta självständigt och samarbeta med andra, gott omdöme, ansvarskänsla och integritet. Dessutom har du god förmåga att analysera, strukturera och organisera och driva arbetet så att tidplaner hålls. Du har en god kommunikativ förmåga och är en duktig skribent vilket krävs då arbetet baseras på såväl muntlig och skriftlig kommunikation.
Övrig information
Vi har höga ambitioner när det gäller mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar vår förvaltning avseende jämställdhet och mångfald.

Information om tjänsten lämnas avRevisionsdirektör Anneli Lagebro, 08-123 141 12

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Revisionskontorets anställda, yrkesrevisorerna, stödjer landstingets förtroendevalda revisorer i deras uppdrag. Landstingsrevisorerna granskar årligen all verksamhet inom landstinget för att säkerställa att verksamheterna uppfyller de ekonomiska och verksamhetsmässiga mål och uppdrag som landstingsfullmäktige beslutar om.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Fler platsannonser

Senior Internal Auditor – Financial Services to Scania, Södertälje

Scania is expanding its Group Internal Audit function due to the steady growth of the company. Currently we are looking for several skilled Senior Internal Auditors to ramp-up our new Financial Services audit department (ZAB).

Senior lönekonsult till Gävle

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Redovisningskonsult, Göteborg

Är du en driven redovisningskonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Redovisningskonsult med ansvar för mindre byrå

Till BTR’s dotterbolag Berlis Redovisning söker vi en senior redovisningskonsult med ansvar för våra tre erfarna redovisningskonsulter. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete på byrå och ett genuint intresse av redovisning och att leverera hög kundservice.

Erfaren skattekonsult till Luleå

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Group Financial Controller, Stockholm

Till investeringsbolaget Ratos söker vi nu en Group Financial Controller. Som en del av koncernredovisningsgruppen kommer du att arbeta med inrapportering från dotterbolag, analys, konsolidering, bokslutsarbete samt internrapportering.

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom, Stockholm

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom till huvudkontoret i Stockholm.  Du kommer att arbeta med konsolideringsfrågor, koncernredovisning och finansiell rapportering. AB Sagax är ett snabbt växande fastighetsbolag som är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Ekonom med redovisningsinriktning, Linköping

Ida Infront söker nu en skicklig ekonom med redovisningsinriktning till sitt administrativa centrum. Vi erbjuder dig stora möjligheter att vara med och påverka samt ett utmanande och utvecklande jobb, med placering i nyrenoverade lokaler centralt i Linköping!

Group Reporting Accountant, Stockholm

ç…

Group Accountant till Scandic Hotels, Stockholm

Nu söker vi dig som vill arbeta som Group Accountant på en av Nordens ledande hotellkedjor, Scandic Hotels.