Redovisningskonsult till Svalner

Arbetar du som redovisningskonsult och är redo för nya utmaningar? Drivs du av att arbeta verksamhetsnära och vill du vara en del av ett växande bolag? Är du en social, noggrann, analytisk och initiativtagande person som tilltalas av eget ansvar samt alltid sätter kunden i fokus? Svalner växer och nu söker vi fler talanger till vår redovisningsbyråverksamhet i Stockholm!

I rollen som Redovisningskonsult på Svalner tillhör du en auktoriserad redovisningsbyrå via SRF och blir en del av ett team på sju medarbetare som tillsammans ansvarar för knappt 200 konsultuppdrag inom varierande branscher. Arbetet sker ”ax till limpa”, vilket innebär att varje redovisningskonsult ansvarar och utför arbetet från löpande bokföring till upprättad inkomstdeklaration. Stöd och kvalitetssäkring sker löpande, vilket ger bästa förutsättningar för att kunna växa och utvecklas i rollen som redovisningskonsult. Vi har även som princip att bemanna alla uppdrag med två personer för att säkerställa back-up och kvalitetssäkring.

På Svalner får du en unik möjlighet att vara med på den fortsatta resan, både när det gäller redovisningsverksamheten och Svalner som Sveriges största oberoende skatt- och finansiell transaktionsrådgivare. I rollen kommer du att arbeta parallellt med en Senior Accountant och ni två kommer att driva och utveckla den operativa verksamheten. Tillsammans kommer ni även att ha ett delegerat personalansvar över teamet. Rapportering sker till CFO som både agerar bollplank och är kravställare.

För mer information om Svalners redovisningsbyråverksamhet och vilka redovisningstjänster vi erbjuder våra kunder, klicka här.

Kvalifikationer och egenskaper

Du förväntas ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi på högskola alternativt relevant YH-utbildning så som redovisningskonsult eller redovisningsekonom. Vidare har du minst fyra års arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult på redovisningsbyrå eller motsvarande.

För att lyckas i denna roll behärskar du hela processen för det löpande redovisningsarbetet från bokföring till inlämnad momsdeklaration. Här ingår även lönehantering och förståelse för dess påverkan på redovisningen. Vidare kan du hantera och ansvara över hela processen för årsbokslut, årsredovisningar, K10 och inkomstdeklarationer.

Som Redovisningskonsult på Svalner är det av stor vikt att du brinner för att leverera på högsta nivå med frihet under ansvar, axla den kommersiella aspekten av konsultrollen och uppskattar värdeskapande rådgivning. I rollen ingår eget kundansvar som innefattar primär kontaktperson gentemot kunderna. Du förväntas tidigare ha praktiserat arbetsledning och kvalitetssäkrat mindre erfarna redovisningskonsulter. Erfarenhet från handledning av praktikanter är meriterande.

I denna roll krävs mycket goda kunskaper i svenska och att du känner dig bekväm att kommunicera på engelska. Då verksamheten genomgår en digitaliseringsprocess ser vi gärna att du har ett intresse för system samt digitala lösningar och är en van IT-användare. Erfarenhet från Fortnox, Fortnox Lön, Visma Lön samt Hogia Bokslut och Skatt är meriterande.

Vi ser att du är en ansvarstagande, prestigelös och nyfiken person. Ditt arbetssätt är noggrant, flexibelt och lösningsorienterat med kunden i fokus. Som person är du förtroendeingivande och kommunikativ, med fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med såväl klienter som kollegor. Du söker en arbetsplats där man värdesätter varandra och har roligt tillsammans. Vidare är du en person som har ett intresse och en vilja att utvecklas där du vill vara delaktig i att driva Svalners redovisningsverksamhet framåt.

Om oss

Svalner är Sveriges ledande och Nordens första oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning. Med specialistkompetens och ett unikt fokus kan vi erbjuda knivskarp expertis inom skatterådgivning, finansiellrådgivning och redovisning. Genom att vara en del av det internationella nätverket WTS Global kan vi erbjuda rådgivning i över 100 länder. Idag är Svalner över 90 medarbetare och befinner sig i en kraftig tillväxtfas. Med rätt inställning och engagemang ser vi inga gränser för dina karriärmöjligheter hos oss på Svalner.

Frågor och kontakt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ber dig bifoga ditt CV och personligt brev tillsammans med andra eventuella intyg i din ansökan.

Vid frågor om tjänsten kontakta Emelie Malmgren, HR, eller Therese Hedlund, Senior Accountant

Emelie Malmgren
[email protected]

Therese Hedlund
[email protected]

Sök tjänsten här!

Fler platsannonser