Redovisningskonsult till Sporrong Eriksson

Vill du jobba på en revisionsbyrå där vi är pålästa, kompetenta, erfarna, och där vi tar hand om varandra och våra kunder? Då ska du söka jobb hos oss!

Just nu söker vi en redovisningskonsult till vårt kontor här i Kalmar. Vi sitter i trevliga lokaler på Kvarnholmen. Vi är ett familjärt gäng som gillar att ha kul tillsammans. Vi är nämligen övertygande om att ett skratt då och då bidrar till ett framgångsrikt företagande. Håller du med?

I så fall ska du söka rollen som redovisningskonsult hos oss! Du kommer arbeta med allt från löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar till mer kvalificerad rådgivning. Erfarenhet från tidigare arbete på revisions- eller redovisningsbyrå är självklart meriterande. Vi arbetar med digitala flöden, varför vi förutsätter att du också vill arbeta digitalt.

Du kommer få eget kundansvar med flertal kunder inom olika branscher. Vi ser därför att du är ansvarstagande, har ett personligt engagemang och van att arbeta självständigt. Vi hoppas att du vill utvecklas i din roll hos oss. Du får en mentor som ansvarar för din introduktion och vi erbjuder även löpande fortbildning.

För oss är det viktigt med kompetenta medarbetare, men minst lika viktigt är det att du delar våra värderingar. Är du en person som tycker om att arbeta med människor, du är positiv och har god samarbetsförmåga så är du rätt person för oss!

Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå startades år 2000 med en idé om att erbjuda revisionstjänster på ett lite annorlunda sätt. Vi arbetar utifrån mottot “hög kompetens kombinerat med ett lättsamt tilltal” och vi vill vara en resurs för kunden i dennes utveckling.

Vi är idag 22 medarbetare, varav ca 10 medarbetare är redovisningskonsulter. Vi erbjuder tjänster inom revision, redovisning, rådgivning och skatt. Vår verksamhet ägs och drivs lokalt.

Vi ingår i Baker Tilly Sverige, ett nätverk med ca 800 medarbetare på ett 80-tal kontor runt om i Sverige. Baker Tilly finns också internationellt i 145 länder med totalt 41 000 medarbetare.

Besök oss gärna på www.sporrongeriksson.se för mer information.

Senast den 15 november vill vi ha din ansökan. Sök tjänsten här!