Redovisningskonsult med teamansvar

Har du arbetslivserfarenhet inom revision eller arbetat som redovisningskonsult och vill ta dig an nya utmaningar? Drivs du av att arbeta verksamhetsnära och vill du vara del av ett växande bolag? Är du en social, noggrann, analytisk och initiativtagande person som tilltalas av eget ansvar samt alltid sätter klienten i fokus? Då kan Svalner vara en arbetsplats för dig!

Arbetsbeskrivning

Rollen som erfaren Redovisningskonsult med teamansvar kommer innebära ett helhetsansvar för bolagets externa redovisningsverksamhet. Detta är en kommunikativ roll där du relativt självständigt kommer att förvalta, utveckla och ansvara för Svalners redovisningsklienter. I denna roll kommer du att tillhöra och leda ett team om i nuläget fyra personer men tanken är att redovisningsverksamheten skall växa.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har minst fem års arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult eller inom revision, gärna med kunskaper om IFRS. Du förväntas helt självständigt kunna hantera K2- och K3-redovisning, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer samt rapportering i större koncerner med utländska ägare. Du förväntas också arbeta med ägarledda bolag (fåmansföretag), upprättande av K10:or samt redovisning och hantering av privata holdingbolag. Vidare är det meriterande om du har ledarskapserfarenhet med teamansvar.

För att passa i rollen och på Svalner ska du vara noggrann, nyfiken, prestigelös, plikttrogen, ha hög integritet och gilla att ta ansvar. Du arbetar självständigt och lösningsorienterat där du alltid sätter klienten i fokus, vilket även innebär att du har en hög social förmåga. Att leda och utveckla andra motiverar och intresserar dig då du i denna roll skall bidra till teamets utveckling och kvalitetssäkra arbetet. Vidare har du goda systemkunskaper samt behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

Om oss

Svalner är Sveriges största oberoende skatte- och transaktionsrådgivningsbyrå. Vi erbjuder våra klienter full-service skatterådgivning, finansiella tjänster inklusive värdering samt redovisning. Vi arbetar med alla typer av bolag, men med visst fokus på medelstora och stora företag (både svenska och utländska). Svalner är medlem i WTS Global som är det största oberoende internationella skattenätverket i världen. Vi arbetar nära relation med klienten där förtroende och tillgänglighet är våra ledord.

Redovisningsverksamheten är en integrerad del av Svalner och omfattar ca 200 konsultuppdrag med hög variation avseende kundernas bransch och storlek. Du är baserad i Stockholm.

Mer information om oss finner du på vår hemsida www.svalner.se

Frågor och kontakt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ber dig bifoga ditt CV och personligt brev tillsammans med andra eventuella intyg i din ansökan.

Vid frågor eller funderingar kontakta:

Emelie Malmgren, HR

emelie.malmgren@svalner.se

Välkommen med din ansökan!

Fler platsannonser