Redovisningskonsult med erfarenhet till Uppsala

Vill du arbeta mot dynamiska ägarledda tillväxtbolag tillsammans med oss på Grant Thornton? Redovisningskonsulter efterfrågas mer och mer av våra kunder. Därför vill vi bli fler! Våra kunder står inför spännande utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Ditt uppdrag

I denna roll arbetar du nära kund och mot de tyngsta beslutsfattarna på kundsidan och ser nya branscher och företag växa fram. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Självständigt genomföra mestadels avancerade kunduppdrag och ta ansvar för leveransen
  • Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Redovisningsnära rådgivning
  • Coacha juniora konsulter

Som Consultant har du fokus på att tillsammans med övriga teamet utveckla kundrelationen i uppdragen. Du arbetar mestadels med avancerade avstämningar, årsbokslut, rapportering och rådgivning inom redovisning och beskattning. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med råd och förslag på nya lösningar och tar det från idé till handling.

Kvalifikationer

  • Minst 3 års relevant arbetserfarenhet
  • Goda kunskaper inom redovisning och beskattning
  • Erfarenhet att leda andra i kunduppdrag
  • Akademisk examen eller motsvarande

Personliga egenskaper

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsbeteenden som är en viktig del av vår kultur. I stora drag betyder det att vi söker dig som vill skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör.

För att lyckas i rollen tror vi att du är lyhörd, intresserad av ledarskap och att få andra att växa. Detta i kombination med intresse för affärer och vilja att skapa kundvärde.

Vårt erbjudande

Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan och ditt CV så snart som möjligt. För mer information kring tjänsten kontakta Lisa Olsson Tunbäck på lisa.olssontunback@se.gt.com. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi tror att mångfald berikar vår verksamhet och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Sök tjänsten här!