Redovisningskonsult med ansvar för mindre byrå

Till BTR's dotterbolag Berlis Redovisning söker vi en senior redovisningskonsult med ansvar för våra tre erfarna redovisningskonsulter. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete på byrå och ett genuint intresse av redovisning och att leverera hög kundservice.

BTR accounting and payroll services AB grundades 1989 och är i dag den personliga fullservicebyrån med stora visioner och höga ambitioner inom redovisnings- och personaladministrationsområdet.

BTRs mål är att effektivisera och stärka kundernas ekonomi- och personalhantering genom:
• Kvalitetssäkrade leveranser och modern teknik inom redovisningsområdet
• Kvalitetssäkrade leveranser och modern teknik inom lönehanteringsområdet
• Rådgivning och konsulttjänster inom Skatte- och HR-området

Till BTR´s dotterbolag Berlis Redovisning söker vi en senior Redovisningskonsult med ansvar för våra tre erfarna redovisningskonsulter.

BTR accounting and payroll services AB grundades 1989 och är idag den personliga fullservicebyrån med stora visioner och höga ambitioner inom redovisnings- och personaladministrationsområdet.

BTR´s mål är att effektivisera och stärka kundernas ekonomi- och personalhantering genom:

  • Kvalitetssäkrade leveranser och modern teknik inom redovisningsområdet
  • Kvalitetssäkrade leveranser och moderna teknik inom lönehanteringsområdet
  • Rådgivning och  konsulttjänster inom Skatte- och HR-området

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete på byrå och ett genuint intresse av redovisning och att leverera hög kundservice.

Arbetsuppgifter

Du har helhetsansvar för byråns kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av bokslutsarbete, årsredovisning, deklarationer moms-och skattefrågor. Våra kunder är mindre företag inom vårdsektorn, varför goda kunskaper i FÅAB-reglerna är ett krav. Som rådgivande konsult ges du möjlighet till utvecklande dialog med kunder och revisiorer.  Som byråansvarig säkerställer du befintliga rutiner, processer och kvalitet. Rollen kräver flexibilitet och ödmjukhet av dig då du både kommer att fungera som expert i sakfrågor inom redovisning som att stötta andra med din kompetens.

Som ansvarig för byrån bör du ha en prestigelös inställning till dig själv och din kompetens. Din förmåga att stärka andra är nyckeln till att du både kommer att trivas, som att du tillsammans med teamet kommer att leverera hög kundservice. Du är noggrann, strukturerad och har gott ordningssinne samt  en god förmåga att planera byråns dagliga arbete. Då vi arbetar nära våra kunder värdesätter vi egenskaper som servicekänsla och engagemang såväl som humor och ”glimten i ögat”.

Tänstens omfattning är heltid.

Vi sitter i ljusa trevliga lokaler på Grev Turegatan 21 i centrala Stockholm.

BTR ger dig förutsättningar att utvecklas

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår arbetsplats med utgångspunkt i medarbetarundersökningen Great Place to Work. Vår starka tillväxt, vår lönsamhet och våra konkurrenskraftiga villkor är något som vi är stolta över. Hos oss blir du en del av ett team med starkt engagemnag, hög kompetens och en vilja att gemensamt leverera hög service till våra kunder.

Mer om tjänsten

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-manager Susanne von Garrelts, susanne.vongarrelts@btrbc.com.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan http://www.btrbc.se. Vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdag 2017-10-20

Sök tjänsten här.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Fler platsannonser

Erfaren skattekonsult till Luleå

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Group Reporting Accountant, Stockholm

ç…

Group Financial Controller, Stockholm

Till investeringsbolaget Ratos söker vi nu en Group Financial Controller. Som en del av koncernredovisningsgruppen kommer du att arbeta med inrapportering från dotterbolag, analys, konsolidering, bokslutsarbete samt internrapportering.

Senior Internal Auditor – Financial Services to Scania, Södertälje

Scania is expanding its Group Internal Audit function due to the steady growth of the company. Currently we are looking for several skilled Senior Internal Auditors to ramp-up our new Financial Services audit department (ZAB).

Redovisningskonsult, Göteborg

Är du en driven redovisningskonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Ekonom med redovisningsinriktning, Linköping

Ida Infront söker nu en skicklig ekonom med redovisningsinriktning till sitt administrativa centrum. Vi erbjuder dig stora möjligheter att vara med och påverka samt ett utmanande och utvecklande jobb, med placering i nyrenoverade lokaler centralt i Linköping!

Group Accountant till Scandic Hotels, Stockholm

Nu söker vi dig som vill arbeta som Group Accountant på en av Nordens ledande hotellkedjor, Scandic Hotels.

Senior lönekonsult till Gävle

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Revisionskontoret vid Stockholms läns landsting rekryterar

Är du revisor, ekonom eller utredare och intresserad av samhällsutveckling är du välkommen att söka en ny utmaning i ett kvalificerat och varierande arbete i ett landsting i ständig förändring.

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom, Stockholm

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom till huvudkontoret i Stockholm.  Du kommer att arbeta med konsolideringsfrågor, koncernredovisning och finansiell rapportering. AB Sagax är ett snabbt växande fastighetsbolag som är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.