Redovisnings-ekonom – Stockholm

På uppdrag av YILPORT söker Michael Page en framåtriktad individ som vill vara en del av ett internationellt team. Du måste vara en dedikerad och motiverad individ för att verkligen tillföra värde i denna roll.

YILPORT Nordic är ett specialiserat företag som bildades 2005 genom YILDIRIM Group INC. Sedan starten har de blivit en världsomspännande terminalverksamhet som tillhandahåller last, frakt- och containertjänster Norden över samt i Turkiet, Spanien och Latinamerika. De investerar tungt i människor och söker nu en redovisningsspecialist till sitt kontor i Rosersberg norr om Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Den primära uppgiften är att hantera redovisningen för tre legala enheter inom koncernen. Du kommer att se till att alla bokslut överensstämmer med lokala regler och ditt ansvar kommer inkludera att hantera företagets norska enhet såväl som den svenska.

Initiala ansvarsområden:

  • Hantera månatliga stängningar, inklusive:
  • Kontoavstämning
  • Moms och skattehantering
  • Statistisk lagstadgad rapportering
  • Hantera månatliga finansiella rapporter

Vem söker vi?

På uppdrag av YILPORT söker Michael Page en framåtriktad individ som vill vara en del av ett internationellt team. Du måste vara en dedikerad och motiverad individ för att verkligen tillföra värde i denna roll.

Den idealiska personen behöver ha starka interpersonella färdigheter eftersom man ingår i ett motiverat team av proffs som stöttar och hjälper varandra att uppnå sin fulla potential.

Kompetenskrav:

* Flytande på både svenska och engelska – norska är en merit

* Erfarenhet av svenska redovisningsprinciper och / eller norska redovisningsprinciper

* Cirka 2 års relevant erfarenhet, eller mer:

– Allmän redovisning

– Periodiska finansiella rapporter

– Månatliga stängningar

* Relevant examen. T.ex. Kandidatexamen i finans

Övrigt

För den rätta personen är detta en möjlighet att bli del av en växande organisation med stor potential. Du kommer att vara i en miljö som uppmuntrar dig att lära dig mer och uppnå din fulla potential. Vidare erbjuds ett marknadsmässigt lönepaket, plus relevanta tillägg.

Läs mer om tjänsten här!

Fler platsannonser